MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV GUIDE

TV Guide: Οι εξελίξεις στις σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 1 Μαρτίου

Όλες οι εξελίξεις στις δημοφιλείς σειρές αλλά και επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα, Δευτέρα 1 Μαρτίου.

Monopoli Team

20:00 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 92: Μια νέα συμμαχία γεννιέται στον Πλάτανο, όταν η Βαρβάρα υπόσχεται στον Μένιο να ξεσκεπάσει τον παλιό της σύμμαχο, Ηλία. Την ίδια στιγμή, ο Ηλίας συνωμοτεί με την πανούργα Μυρτώ. Το σατανικό δίδυμο αναλαμβάνει δράση προκειμένου να μάθει τι σκαρώνουν ο Μένιος με τον Στάθη. Ο ευαίσθητος και ψυχοπονιάρης Θοδωρής είναι σε πολύ δύσκολη θέση από τη στιγμή που έμαθε ότι ο Κανέλλος είναι ερωτευμένος με τη Χρύσα από το Δημοτικό και παίρνει μια γενναία απόφαση. Ο Μένιος έχει αρχίσει να εκνευρίζεται από τη συμπεριφορά του Στάθη και η κολλεγιά τους, «τρίζει». Την ίδια ώρα, ο παπα-Ανδρέας με τον Παναγή είναι στην Αθήνα, για να συναντήσουν την παπαδιά, όταν ο Παναγής δέχεται ένα απρόσμενο τηλεφώνημα. Η Μάρμω ετοιμάζεται να καλέσει το «πνεύμα» του Βαγγέλα για τον Τζώρτζη ρισκάροντας, για ακόμα μια φορά, να αποκαλυφθούν όλα, ενώ ο Στάθης με τον Μένιο, κινδυνεύουν να τους πιάσει στα πράσα ο Ηλίας.

20:00 «Ήλιος» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 111: Ο Δημήτρης με τον Χρήστο αναζητούν στοιχεία για το παρελθόν του Μενέλαου και την πραγματική του ταυτότητα. Ο Δήμος συνεχίζει την συνεργασία του με τον δικηγόρο αποκαλύπτοντας στην Σοφία το σχέδιο που έχουν με τον Φίλιππο και τον Δημήτρη. Ο Φίλιππος αποδέχεται την πρόταση του Μενέλαου για περεταίρω συνεργασία, ενώ η Διώνη αρνείται πεισματικά ν’ αποκαλύψουν την σχέση τους στον πατέρα της. Η Αλίκη είναι έτοιμη να υποδεχθεί άνευ όρων τη μητέρα της και συγκρούεται με τον Δημήτρη, ενώ η Ιωάννα γνωρίζει την Εύα και τον Άρη μπαίνοντας για τα καλά στην ζωή τους. Η Λένα εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της στον Διονύση. Η Λήδα δεν ξέρει πώς να αποδείξει την αθωότητά της, όταν μια απρόσμενη εξέλιξη οδηγεί τον δεύτερο γιατρό να σταθεί στο πλευρό της, κάνοντάς την να ελπίζει ότι θα δικαιωθεί. Ο Μενέλαος συνεχίζει ακάθεκτος το σχέδιο εξόντωσης της Αλεξάνδρας, ενώ εκείνη προσπαθεί να τον πλησιάσει μυστικά.

21:00 «8 Λέξεις» στο ΣΚΑΙ

Επεισόδιο 175: Η Ναυσικά διώχνει τη Μιρέλλα από το σπίτι χωρίς να της δώσει καμία ελπίδα. Η μέρα του χειρουργείου φτάνει κι ο Οδυσσέας αφήνεται στα χέρια του γιατρού. Ο Άκης δείχνει αποφασισμένος να ανακαλύψει με ποιον έχει μπλέξει η Ελισάβετ. Η Ιφιγένεια αναθέτει στον Φρίξο να παρακολουθεί τον Σπύρο όσο θα λείπει στην Αθήνα ενώ παράλληλα δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη από την Αντριάνα. Η Εύα εμμένει στην στάση της κι ετοιμάζεται να μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η Ναυσικά συμβουλεύει τον Νικηφόρο να βάλει νερό στο κρασί του και να της δώσει μια παράταση χρόνου να το ξανασκεφτεί. Το χειρουργείο τελειώνει κι ο Οδυσσέας περνάει στην ανάνηψη, όλα δείχνουν πως πήγαν καλά. Ο Σίμος ξεκαθαρίζει στη Σμαράγδα πως θέλει να ζήσουν μαζί, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις του Άκη. Ο Φρίξος βλέπει την Αλκμήνη να βγαίνει από το σπίτι του Σπύρου.

21:00 «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον ALPHA

Επεισόδιο 58: Ο Άγγελος παίρνει τον πρώτο του μισθό, αλλά παρασύρεται και τον ξοδεύει αμέσως. Προκειμένου να μην το μάθει η Βέλη είναι ικανός να φτάσει στα άκρα. Ο απόηχος της επίσκεψης της Αγγελικής Νικολούλη στο Φόδελε, καλά κρατεί με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μια την άλλη. Ο Μήτσος βρίσκει νέο «αίσθημα» που έρχεται να μείνει μαζί του. Την Κική. Η Καίτη στην αρχή ενθουσιάζεται, μέχρι που η Κική αρχίζει να παίρνει την θέση της. Ο Μπάμπης αρρωσταίνει και η Ξένια τον περιποιείται. Όταν όμως αρρωσταίνει η Ξένια, ο Μπάμπης κουράζεται πολύ εύκολα.

21:00 «Έξαψη» στο MEGA

Επεισόδιο 25: Η ψυχική κατάσταση της Βίκυς χειροτερύει ολοένα και περισσότερο, παθαίνοντας το ένα επεισόδιο μετά το άλλο. Η Εβίτα θα παραπλανήσει τη Τζόυ, σχετικά με τη σχέση της με τον Κωστή. Ο Τίμος συνεχίζει να βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Την ίδια ώρα η Κλαίρη παραμένει τρομοκρατημένη με μοναδικό της στήριγμα τον Αλέξανδρο. Η Τζόυ θα βρεθεί μπροστά σε μια πολύ μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη όταν επισκεφθεί τον Τίμο στο νοσοκομείο. Εντωμεταξύ το reunion παλαιών συμμαθητών θα εξελιχθεί σε μια ανατρεπτική βραδιά. Η Βίκυ θα δεχτεί στο δωμάτιό της τον πιο απρόσμενο επισκέπτη.

22:00 «Άγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1

Επεισόδιο 100: Η Ελένη αρνείται τον συμβιβασμό του Βόσκαρη και είναι αποφασισμένη να φτάσει τη δίκη μέχρι τέλους, ενώ ο Λάμπρος της εκφράζει τη δική του επιθυμία για το τι θα κάνουν με τη ζωή τους. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα, αλλά πέφτει σε αδιέξοδο άλλη μια φορά. Η Ασημίνα ανάμεσα σε αυτόν, το παιδί και τη Δρόσω προσπαθεί απελπισμένα να βρει μια ισορροπία. Παράλληλα, όλο το χωριό ασχολείται με τον ερχομό του Ευτύχη. Η Βιολέτα είναι αποφασισμένη να τον κρατήσουν, αλλά η κατάσταση του Μιλτιάδη προβληματίζει τον Λάμπρο και προσπαθεί να τους αποτρέψει. Η Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να του γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής, παρά τον χωρισμό τους, συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που προσπαθεί να τον φέρει με τα νερά της. Μια αναπάντεχη εξέλιξη βάζει την Πηνελόπη μπροστά στο δίλημμά της. Αλέξης ή Μελέτης. Την ίδια στιγμή, η Σοφούλα προετοιμάζει τη φυγή της.

22:00 «Αγγελική» στον ALPHA

Επεισόδιο 90: Η αποκάλυψη του Παύλου για την σχέση του με την Τζένη φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Αργυρών. Η Τζένη έχει ξεσκεπαστεί και οι δικαιολογίες της δεν μπορούν πλέον να την καλύψουν. Ο Στέφανος την διώχνει από το σπίτι. Όταν τα νέα διαδίδονται, η Δανάη ζητάει απ’ την Αγγελική να είναι κοντά στον Στέφανο, γιατί μόνο αυτή μπορεί να τον βοηθήσει και να του σταθεί. Η Αθηνά βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση που η Τζένη τους πρόδωσε για δεύτερη φορά. Η Τζένη γυρνάει σπίτι της όπου έρχεται σε μία τεράστια σύγκρουση με τον Παύλο γι’ αυτό που της έκανε. Ο Στέφανος μεθάει και καταλήγει στο σπίτι της Σοφίας όπου της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την σχέση του Παύλου και της Τζένης. Αυτό οδηγεί την Σοφία στο σπίτι της Τζένης για να την ξεμπροστιάσει.

ΤΑΙΝΙΕΣ

21:00 “Υψηλά Εγκλήματα” στο OPEN TV

Υπόθεση: Η Κλερ, μια δυναμική δικηγόρος, και ο σύζυγός της, Τομ, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, ζουν μια ονειρεμένη ζωή. Είναι τρελά ερωτευμένοι και σχεδιάζουν να κάνουν τη δική τους οικογένεια. Όμως, ένα τυχαίο έγκλημα, μια διάρρηξη στο σπίτι τους, πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που κλονίζουν τον κόσμο τους. Λίγο μετά τη ληστεία, πράκτορες του FBI τους πλευρίζουν και, προς μεγάλη έκπληξη της Κλερ, συλλαμβάνουν τον Τομ. Η Κλερ αρχικά πιστεύει ότι πρόκειται για λάθος, ο Τομ όμως παραδέχεται ότι πράγματι πήρε μέρος σε μια μυστική επιχείρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τη σφαγή για την οποία κατηγορείται. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν επισύρουν την εσχάτη των ποινών και η υπεράσπισή του αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για την Κλερ. Η μάχη που δίνει ώστε να πειστεί και η ίδια για την αθωότητά του, δυσχεραίνει τον ούτως ή άλλως εξοντωτικό δικαστικό αγώνα, όπου όλες οι νομικές της μέθοδοι αδρανοποιούνται η μια μετά την άλλη.

23:00 “Στα Όρια Του Αύριο” στον ALPHA

Υπόθεση: Η επική δράση της ταινίας εκτυλίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον στο οποίο μία εξωγήινη φυλή έχει καταλάβει τη Γη, και είναι αδύνατον να νικηθεί από οποιαδήποτε ανθρώπινη στρατιωτική δύναμη. Ο Γουίλιαμ Κέιτζ είναι αξιωματικός του στρατού, χωρίς όμως να έχει πολεμήσει, μέχρι τη μέρα που θα συμμετάσχει σε κάτι που μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας. Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζήσει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά…και ξανά. Αλλά σε κάθε μάχη, ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίσει τους εχθρούς του με ιδιαίτερη δεξιότητα, αφού βελτιώνει την απόδοσή του χάρη στις συμβουλές της πολεμίστριας Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

22:00 “Απίθανες Πολεμίστριες: Γυναίκες Μονομάχοι” στο COSMOTE HISTORY HD

Αν και οι ιστορίες τους ξεχάστηκαν στο πέρασμα των αιώνων, γυναίκες μάτωσαν και ξεψύχησαν στις ρωμαϊκές αρένες, πολεμώντας ως μονομάχοι. Τρανή απόδειξη, ένα ανάγλυφο από την Αλικαρνασσό. Η σκληρή ζωή τους έρχεται επιτέλους στο φως!

23:00 “Ιστορικές Διαδρομές” στο COSMOTE HISTORY HD

Οι τηλεπικοινωνίες σε Μακεδονία και Θράκη: Μέσα από σπάνια ντοκουμέντα, μαρτυρίες και επισκέψεις στις πρώτες ‘κατοικίες’ του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδας, το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία των τηλεπικοινωνιών στη Μακεδονία και τη Θράκη από το 1912 ως το 1940.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b