MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Sex & the City: Ποιοι βασικοί χαρακτήρες δεν θα εμφανιστούν στην επιστροφή της σειράς;

Άλλοι δύο βασικοί χαρακτήρες εκτός από τη “Σαμάνθα” θα λείπουν από την επιστροφή του Sex & The City.

Monopoli Team

Ήδη γνωρίζουμε ότι η Κιμ Κατράλ, που υποδυόταν την Σαμάνθα Τζόουνς, δεν θα επιστρέψει στον ρόλο της για το μεγάλο reboot του Sex & The City, έχοντας δηλώσει πολλές φορές δημόσια την αντιπαλότητά της με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία όμως επιμένει ότι δεν την “αντιπαθεί”.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι οι θαυμαστές της εμβληματικής σειράς πρέπει να προετοιμαστούν για ακόμη μία απογοήτευση, αφού ακόμα δύο βασικοί χαρακτήρες δεν θα εμφανιστούν στο reboot, με τίτλο “And Just Like That…”.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Page Six, o Κρις Νοθ, δηλαδή ο “Mr. Big”, αλλά και ο Ντέιβιντ Άιγκενμπεργκ, δηλαδή ο Στιβ Μπρέιντι, δεν θα επιστρέψουν στους ρόλους τους για τη νέα σειρά του HBO.

O “Στιβ” δεν είχε εμφανιστεί τόσο ούτε στη δεύτερη ταινία, ενώ είχαμε δει ότι ο γάμος του με την Μιράντα περνούσε ήδη κρίση. H απουσία του “Mr. Big” όμως αποτελεί μεγάλο σοκ, αφού αποτελούσε τον βασικό σύντροφο της Κάρι (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ) για έξι σεζόν, ενώ μάλιστα τους είδαμε να παντρεύονται στην πρώτη ταινία, το 2008.

Η νέα σειρά, πάντως, θα ακολουθεί την Κάρι Μπράντσο, την Σάρλοτ Γιόρκ και την Μιράντα Χόμπς, καθώς ανακαλύπτουν τον έρωτα και την φιλία τους στην ηλικία των 50 ετών. Η σειρά θα περιλαμβάνει δέκα μισάωρα επεισόδια, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στην Νέα Υόρκη την άνοιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWednesday Addams: Νέα σειρά στο Netflix για την κόρη της Οικογένειας Άνταμς από τον Τιμ Μπάρτον12.09.2018

Με πληροφορίες από Page Six

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b