MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σμαράγδα Καρύδη: Η τοποθέτησή της για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο

Η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τη σωρεία καταγγελιών περί λεκτικής, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο.

Monopoli Team

Η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τη σωρεία καταγγελιών περί λεκτικής, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης στον καλλιτεχνικό χώρο.

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στηρίζει τους συναδέλφους της που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής κακοποίησης και έχουν βρει το θάρρος να το καταγγείλουν. Τόνισε ότι δεν χαίρεται για την καταστροφή των άλλων.

“Απ’ την άλλη δε μπορώ ούτε να χαρώ για την καταστροφή και των αφανισμό των άλλων. Καταλαβαίνω ότι δε γινόταν αλλιώς και θλίβομαι πολύ για αυτούς. Λυπάμαι. Αυτό μόνο νιώθω. Λύπη. Και αμηχανία” έγραψε η ηθοποιός, προσθέτοντας: “Με καποιους συναντηθήκαμε, με κάποιους πορευτήκαμε παράλληλα κι άλλους τους θαύμασα για τη δουλειά τους. Όμως το ότι ας πούμε εγώ είχα με κάποιον μια πολύ καλή συνεργασία, δεν με κάνει να αμφισβητώ έναν άλλον άνθρωπο που πέρασε μαρτυρικά κοντά του. Απλώς δε μπορώ ούτε θέλω να βγω στον λιθοβολισμό της πλατείας να ρίξω κι εγώ μιά πέτρα. Είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς μου είναι ξένο. Μπορώ μόνο να στέκομαι με δέος στην ώρα τη σκληρή του καθενός”.

Παράλληλα, η Σμαράγδα Καρύδη έκανε έκκληση σε όσους με υπερβολές “δαιμονοποιούν” τον χώρο να σταματήσουν, καθώς μόνο κακό κάνουν στα πραγματικά θύματα. “Και παρακαλώ όσους αναφέρονται ανωνύμως σε περιστατικά που μας παρουσιάζουν όλους λες ζούμε στο «120 μέρες στα Σόδομα» με όργια, ναρκωτικά και παρανοϊκές συμπεριφορές να σταματήσουν να το κάνουν. Είναι τεράστιο ψέμα και κάνει μεγάλο κακό” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b