MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τo Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου

Όλες οι επιλογές από εκπομπές και ταινίες που μπορείτε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο 30-31 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Σάββατο 30/01, 20:00 «Art Week» στην ΕΡΤ2

H Λένα Αρώνη αυτήν την εβδομάδα πηγαίνει στο Εθνικό Θέατρο και συναντά τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του, Δημήτρη Λιγνάδη. O ξεχωριστός ηθοποιός και σκηνοθέτης υποδέχεται το Αrt Week μέσα στο lockdown, καθώς το Εθνικό είναι ανοιχτό, λειτουργεί αδιάλειπτα με την έννοια του live streaming και του οn demand streaming.

Ο ιδιαίτερος μουσικός Monsieur Minimal παρουσιάζει το νέο του cd με τίτλο “Easteria”. Το ξεκίνημα, ο τρόπος που γράφει μουσική, η ζωή του μέσα στην πανδημία, η αγάπη του για τη μαγειρική είναι μερικά σημεία από την ενδιαφέρουσα συζήτηση που έκανε με τη Λένα.

Σάββατο 30/01, 21:00 «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο ΣΚΑΙ

Ένα ξέφρενο πάρτι με μουσικές και τραγούδια περασμένων δεκαετιών που όλοι αγαπήσαμε έχει ετοιμάσει η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Με θετική ενέργεια και ανεβασμένη διάθεση ο Πασχάλης, η Ελπίδα, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, το συγκρότημα PRESTIGE, ο Άκης Δείξιμος, ο Νικόλας Ραπτάκης, η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Εύα Τσάχρα, ο Κώστας Χρύσης (μέλος των VIPS) και ο Άρης Πλασκασοβίτης μας ταξιδεύουν στο χρόνο μέσα από αξεπέραστες χορευτικές επιτυχίες. Μαζί τους, σε ρόλο dj η Μάγκυ Χαραλαμπίδου απογειώνει το κέφι.

Σάββατο 30/01, 22:00 «Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!» στην ΕΡΤ1

Τα Παιδιά Από Την Πάτρα, είκοσι δύο χρόνια μετά, σμίγουν στο πλατώ μας. Ακολουθεί η Κατερίνα Τσιρίδου με τους Αντώνη και Θοδωρή Ξηντάρη, τους γιούς του αγαπημένου ρεμπέτη, Γιώργου Ξηντάρη. Ακόμη, μαζί μας ο Σπύρος Πατράς με τη Δήμητρα Κωστάκη και την Κωνσταντίνα Καραχάλιου. Άλλο ένα υπέροχο πάλκο, με τον Κώστα Μήτσιο, την Ιουλία Καραπατάκη, τη Ρία Ελληνίδου και το Σπύρο Σιώλο. Φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει από την παρέα ο αμετανόητος ρεμπέτης, Γιάννης Λεμπέσης.

ΤΑΙΝΙΕΣ

Σάββατο 30/01, 20:00 “Η Κυρία Του Κυρίου” στον ALPHA

Υπόθεση: Ένας ευσυνείδητος και καθ’ όλα έντιμος υπάλληλος, ο Μηνάς Κανούδης, είναι υπεύθυνος για τις προμήθειες της εταιρείας Πυρσός. Απόλυτα συνεπής στα καθήκοντά του. Η γυναίκα του η Εύα είναι πιστή και υπάκουη σύζυγος, και ασπάζεται τις αρχές του άντρα της. Από καιρού εις καιρόν όμως ζηλεύει τα μεγαλεία, όπως τις γούνες ή τα κοσμήματα. Μια μέρα την πλησιάζει ο προϊστάμενος του άντρα της, ο Κοσμάς, και την πείθει, με το αζημίωτο βέβαια, να υποδείξει στον Μηνά κάποιον δικό του προμηθευτή. Στο κόλπο είναι και ο Θεοφάνης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Πίσω από την πλάτη του Μηνά αρχίζουν να παίρνουν τις μίζες τους, αυτό όμως δεν θα διαρκέσει για πολύ. Μια μέρα γίνονται αντιληπτοί.

Σάββατο 30/01, 23:00 “Το Μωρό Της Μπρίτζετ Τζόουνς” στον ΑΝΤ1 Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς (Bridget Jones's Baby) | Σινεμά | LiFO

Υπόθεση: Έτοιμοι για γεννητούρια; Οι περιπέτειες της Βρετανίδας δημοσιογράφου Μπρίτζετ Τζόουνς, συνεχίζονται, καθώς μπαίνει αισίως στα 40 και το όνειρό της να γίνει μάνα επιτέλους παίρνει σάρκα κι οστά. Κι αυτή τη φορά θα. εγκυμονεί (όχι κινδύνους ενός κακογραμμένου σεναρίου, ευχόμαστε). Ο νέος ανταγωνιστής του Μαρκ, είναι ο Τζακ, με τον οποίο η Μπρίτζετ, μετά το χωρισμό της από τον Μαρκ, ενθουσιάζεται και πιστεύει πως, ίσως, αυτός να είναι ο ιδανικός, για να διαπιστώσει γρήγορα πως έχει μείνει έγκυος και δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας, καθώς έχει μεσολαβήσει και μια ερωτική συνεύρεση με τον Μαρκ.

Κυριακή 31/01, 21:10 “Toy Story 2” στον ALPHA Toy Story 2 Review | Movie - Empire

Υπόθεση: Ο Woody βρίσκεται στα χέρια ενός παιχνιδοπώλη, που τον θεωρεί συλλεκτικό κομμάτι. Ο Buzz και οι φίλοι του όμως δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, θα τρέξουν να τον σώσουν. Ο Woody όμως αρχίζει να θεωρεί την προσφορά του παιχνιδοπώλη δελεαστική.

Κυριακή 31/01, 23:00 “Με Την Πρώτη Ματιά” στον ΑΝΤ1 Με την Πρώτη (2007) ⋆ Filmy.gr

Υπόθεση: Τι μπορεί να προκαλέσει ένα μεθύσι και μια ερωτική συνεύρεση δίχως τις απαραίτητες προφυλάξεις; Πολλά… Ακόμα και μια εγκυμοσύνη με την πρώτη! Αυτό ακριβώς έπαθαν η Άλισον, μια ανερχόμενη δημοσιογράφος και ο Μπεν, ένας άεργος νέος, που ξαφνικά, έπειτα από ένα βράδυ με πολύ ποτό, καλούνται να αποφασίσουν για τη μοίρα ενός μωρού, αλλά και της ίδιας της ζωής τους! Στο πλευρό τους, η αδερφή της Άλισον, Ντέμπι, και ο σύζυγός της, ένα κάθε άλλο παρά παραδειγματικό ζευγάρι. Στον ελάχιστο καιρό που έχουν μπροστά τους θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια, αφού είναι εμφανές πως δεν είναι αυτό που λέμε γεννημένοι ο ένας για τον άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεστιβάλ Καννών: Πότε θα πραγματοποιηθεί τελικά το σπουδαίο φεστιβάλ κινηματογράφου;12.09.2018

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Σάββατο 30/01, 22:00 “Έτσι Χάσαμε τη Σμύρνη” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Με πρόσβαση σε ένα αρχείο 2.700 επιστολών, χειρογράφων, εφημερίδων και επιστολικών δελταρίων από το μικρασιατικό μέτωπο, το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει αθέατες πτυχές της Μικρασιατικής Εκστρατείας και της Καταστροφής της Σμύρνης.

Σάββατο 30/01, 22:45 “Στα Ίχνη του Βασιλιά Όθωνα της Ελλάδας” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Με πρόσβαση σε ανέκδοτο ως τώρα υλικό από το αρχείο του Βασίλη Μάρου, το ντοκιμαντέρ μάς μεταφέρει στην Ελλάδα του 1830 κι ακολουθεί τα ίχνη των Βαυαρών στο μικρό νεοσύστατο κράτος, αμέσως μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους.

Κυριακή 31/01, 23:00 “Τα Μυστικά του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου Αθηνών” στο COSMOTE TV HISTORY photo_name

Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, ένα μουσείο γεμάτο σκοτεινά και παράξενα μυστικά. Με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας, το ντοκιμαντέρ ρίχνει φως στους μύθους που κρύβονται πίσω από τα πιο σημαντικά εκθέματά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑθωνική Ψηφιακή Κιβωτός: Οι “θησαυροί” του Αγίου Όρους ψηφιοποιούνται και διατίθενται στο κοινό12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b