MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Γυάλινος Κόσμος: Το Εθνικό Θέατρο αναβάλλει το live streaming λόγω κρούσματος κορονοϊού

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το Εθνικό Θέατρο αναβάλλει την επανάληψη της παράστασης «Ο Γυάλινος Kόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, που θα παρουσιαζόταν μέσω live streaming.

Monopoli Team

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το Εθνικό Θέατρο αναβάλλει την επανάληψη της παράστασης «Ο Γυάλινος Kόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, που θα παρουσιαζόταν μέσω live streaming το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 20:30, απευθείας από τη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος».

Συγκεκριμένα, το Εθνικό Θέατρο ανακοίνωσε ότι λόγω ανίχνευσης ενός κρούσματος κορωνοϊού σε συντελεστή της παράστασης και βάσει των πρωτοκόλλων που πρέπει να ακολουθηθούν για προληπτικούς λόγους, η προγραμματισμένη αναμετάδοση δεν θα πραγματοποιηθεί.

«H παράσταση Ο Γυάλινος Κόσμος θα παρουσιαστεί εκ νέου σε άλλη ημερομηνία που θα ανακοινώσουμε, ώστε να  την παρακολουθήσουν όσοι θεατές δεν κατάφεραν να συνδεθούν, αλλά και όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν το περασμένο Σάββατο, 23 Ιανουαρίου. Από το αρχικό κύμα της πανδημίας στη χώρα μας, το Εθνικό Θέατρο, τηρεί με απόλυτη σχολαστικότητα όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής, όπως αυτά ορίζονται και επικαιροποιούνται από τους αρμόδιους φορείς» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆννα Μάσχα: Εντός μου, δεν καταστράφηκα ποτέ12.09.2018
Γυάλινος Κόσμος, Εθνικό Θέατρο

Γυάλινος Κόσμος, Εθνικό Θέατρο

Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης

Ο Τομ Ουίνγκφιλντ, μέσα από τις αναμνήσεις του, παρουσιάζει στη σκηνή επεισόδια της οικογενειακής ζωής του στο μικρό διαμέρισμα του Σαίντ Λούις της Ύφεσης. Η πληκτική δουλειά στην αποθήκη υποδηματοποιίας συνθλίβει τα μελλοντικά του όνειρα για μια ζωή αφιερωμένη στην ποιητική δημιουργία. Στον αντίποδα, η αδελφή του Λόρα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν μικρόκοσμο από παλιούς δίσκους και γυάλινες μορφές ζώων. Η μητέρα τους Αμάντα, πρώην καλλονή του Νότου, τρέφει για τα παιδιά της μεγάλες προσδοκίες και φαντασιώνεται ένα λαμπρό μέλλον για τον Τομ και τη Λόρα.

Οι οικογενειακές εντάσεις στο μικρό διαμέρισμα του Σαιντ Λούις εκτυλίσσονται πάντα κάτω από άγρυπνο βλέμμα της κυριαρχικής Αμάντας. Η επίσκεψη του Τζίμ, συναδέλφου του Τομ, θα ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες και θα αλλάξει τον ρου της ζωής των Ουίνγκφιλντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑναστάσης Ροϊλός: Σημασία έχει τι θα κάνω μετά12.09.2018

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
O βραβευμένος «Οιδίποδας» του Robert Icke επιστρέφει στη Στέγη
Art & Culture
10 νέοι ηθοποιοί ξανακοιτούν την παράδοση χωρίς εξιδανικεύσεις
Θεατρικά Νέα
Φεστιβάλ Αθηνών: Η πρωτοβουλία «Gen 260» φέρνει τη νέα γενιά σκηνοθετών στην Πειραιώς
Θεατρικά Νέα
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026: Δωρεάν μεταφορά του κοινού από την Πειραιώς 260 προς το κέντρο της Αθήνας
Θεατρικά Νέα
Φεστιβάλ Αθηνών: Ακυρώνεται η παράσταση «The Child» της Αφσανέχ Μαχιάν στην Πειραιώς 260
Θεατρικά Νέα
Θερινή Ακαδημία Θεάτρου Τέχνης: Θεατρική εκπαίδευση και δημιουργική άσκηση στο Πάρκο Τρίτση
Θεατρικά Νέα
Μήδεια: Νέες ημερομηνίες στην Αθήνα για την παράσταση με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη
Θεατρικά Νέα
Η “AI-MILIA” ταξιδεύει στη Λαμία: Ένα θεατρικό ταξίδι μνήμης με την Αιμιλία Υψηλάντη
Θεατρικά Νέα
Οθέλλος: Ματαίωση καλοκαιρινής περιοδείας για την παράσταση του Γιάννη Μπέζου
Art & Culture
Όσα έρχονται τον χειμώνα 2026-2027 στο Εθνικό Θέατρο
Θεατρικά Νέα
Dogville: Ο Άρης Μπινιάρης μεταφέρει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το σκοτεινό σύμπαν του Lars von Trier
Θεατρικά Νέα
Βραβεία Χορν - Μερκούρη με αιχμές προς ΥΠΠΟ: «Η στήριξη να γίνει ουσιαστική»