Φεστιβάλ Αθηνών: Ακυρώνεται η παράσταση «The Child» της Αφσανέχ Μαχιάν στην Πειραιώς 260
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ παράσταση «The Child» της Afsaneh Mahian, που θα παρουσιαζόταν στο πλαίσιο του αφιερώματος του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου «Φωνές του Ιράν», δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των οξυμένων γεωπολιτικών συνθηκών.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΗ προγραμματισμένη παρουσίαση της παράστασης «The Child» της Ιρανής σκηνοθέτιδας Afsaneh Mahian στην Πειραιώς 260 ακυρώνεται, καθώς οι οξυμένες γεωπολιτικές συνθήκες καθιστούν αδύνατη τη μετακίνηση των καλλιτεχνών από το Ιράν. Το έργο επρόκειτο να παρουσιαστεί στις 1 και 2 Ιουνίου 2026, στο πλαίσιο του αφιερώματος του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου «Φωνές του Ιράν» και αποτελεί μια ηχηρή σκηνική δήλωση υπέρ της ειρήνης, της ισότητας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Το Φεστιβάλ ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την καλλιτεχνική ομάδα, διερευνώντας τη δυνατότητα παρουσίασης της παράστασης στο άμεσο μέλλον, ενώ η επιστροφή χρημάτων για τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια θα πραγματοποιηθεί αυτόματα μέσω της πλατφόρμας αγοράς ή, για εισιτήρια από φυσικό σημείο πώλησης, κατόπιν επικοινωνίας με τα ταμεία του Φεστιβάλ.
Η ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Η παράσταση «The Child» σε σκηνοθεσία Afsaneh Mahian, η οποία ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στην Πειραιώς 260 τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Ιουνίου 2026, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της οξύτητας των γεωπολιτικών συνθηκών που επικρατούν στη συγκεκριμένη περιοχή και καθιστούν αδύνατη τη μετακίνηση των καλλιτεχνών αυτή τη χρονική στιγμή από το Ιράν.
Το Φεστιβάλ, βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με την καλλιτεχνική ομάδα και κατέβαλλε αλλεπάλληλες προσπάθειες για την εξεύρεση λύσεων. Παραμένουμε, ωστόσο, σε επαφή με τους συντελεστές και διερευνούμε κάθε δυνατότητα ώστε να καταστεί εφικτή η παρουσίαση της σημαντικής αυτής ομάδας στο άμεσο μέλλον.
Για οτιδήποτε νεότερο, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Η επιστροφή των χρημάτων για τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια θα πραγματοποιηθεί αυτόματα μέσω της πλατφόρμας αγοράς. Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από φυσικό σημείο πώλησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα ταμεία του Φεστιβάλ.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google