MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φεστιβάλ Αθηνών: Ακυρώνεται η παράσταση «The Child» της Αφσανέχ Μαχιάν στην Πειραιώς 260

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Η παράσταση «The Child» της Afsaneh Mahian, που θα παρουσιαζόταν στο πλαίσιο του αφιερώματος του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου «Φωνές του Ιράν», δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των οξυμένων γεωπολιτικών συνθηκών.

Φεστιβάλ Αθηνών: Ακυρώνεται η παράσταση «The Child» της Αφσανέχ Μαχιάν στην Πειραιώς 260
author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η προγραμματισμένη παρουσίαση της παράστασης «The Child» της Ιρανής σκηνοθέτιδας Afsaneh Mahian στην Πειραιώς 260 ακυρώνεται, καθώς οι οξυμένες γεωπολιτικές συνθήκες καθιστούν αδύνατη τη μετακίνηση των καλλιτεχνών από το Ιράν. Το έργο επρόκειτο να παρουσιαστεί στις 1 και 2 Ιουνίου 2026, στο πλαίσιο του αφιερώματος του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου «Φωνές του Ιράν» και αποτελεί μια ηχηρή σκηνική δήλωση υπέρ της ειρήνης, της ισότητας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Το Φεστιβάλ ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την καλλιτεχνική ομάδα, διερευνώντας τη δυνατότητα παρουσίασης της παράστασης στο άμεσο μέλλον, ενώ η επιστροφή χρημάτων για τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια θα πραγματοποιηθεί αυτόματα μέσω της πλατφόρμας αγοράς ή, για εισιτήρια από φυσικό σημείο πώλησης, κατόπιν επικοινωνίας με τα ταμεία του Φεστιβάλ.

Η ανακοίνωση του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου

Η παράσταση «The Child» σε σκηνοθεσία Afsaneh Mahian, η οποία ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στην Πειραιώς 260 τη Δευτέρα 1 και την Τρίτη 2 Ιουνίου 2026, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της οξύτητας των γεωπολιτικών συνθηκών που επικρατούν στη συγκεκριμένη περιοχή και καθιστούν αδύνατη τη μετακίνηση των καλλιτεχνών αυτή τη χρονική στιγμή από το Ιράν.

Το Φεστιβάλ, βρίσκεται σε στενή επικοινωνία με την καλλιτεχνική ομάδα και κατέβαλλε αλλεπάλληλες προσπάθειες για την εξεύρεση λύσεων. Παραμένουμε, ωστόσο, σε επαφή με τους συντελεστές και διερευνούμε κάθε δυνατότητα ώστε να καταστεί εφικτή η παρουσίαση της σημαντικής αυτής ομάδας στο άμεσο μέλλον.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTo GRAUTS του Γιάννη Μαυριτσάκη στην Πειραιώς 26012.09.2018

Η επιστροφή των χρημάτων για τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια θα πραγματοποιηθεί αυτόματα μέσω της πλατφόρμας αγοράς. Για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από φυσικό σημείο πώλησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα ταμεία του Φεστιβάλ.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
«Μακμπέθ» της Κατερίνας Ευαγγελάτου: Πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες της πολυαναμενόμενης παράστασης
Θεατρικά Νέα
MIRfestival 2026: Η διεθνής ανεξάρτητη σκηνή των παραστατικών τεχνών δίνει ραντεβού στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Η Αλήθεια Είναι: Ανοιχτή συζήτηση με τον συγγραφέα Δημήτρη Δημητριάδη στο ΠΛΥΦΑ
Cine News
Η «Ηλέκτρα» του Τάρλοου έγινε ταινία και ταξιδεύει στο εξωτερικό
Θεατρικά Νέα
Θεατρικό Φεστιβάλ Ιθάκης 2026: Αυλαία με απονομή βραβείων και τιμητική διάκριση στον Θεόδωρο Τερζόπουλο
Θεατρικά Νέα
Το φονικό της Ιζαμπέλας Μόλναρ: Επιπλέον ημερομηνίες για την παράσταση της Στεφανίας Γουλιώτη
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «Cleansed»
Θεατρικά Νέα
Το «Kontakthof» της Pina Bausch επιστρέφει για 2η χρονιά στο Εθνικό
Θεατρικά Νέα
Così fan tutte: Το MET Live στο Μέγαρο με την λαμπερή όπερα του Μότσαρτ
Θεατρικά Νέα
Εθνικό Θέατρο: Όλα όσα φέρνει η νέα θεατρική σεζόν – Προπώληση με early bird εισιτήρια
Θεατρικά Νέα
ΕΒΕ: Νέος κύκλος σεμιναρίων για την ιστορία και την τέχνη του βιβλίου
Θεατρικά Νέα
Επί Κολωνώ: Νέος κύκλος για το σεμινάριο «Υποκριτική σε Κείμενα In Progress» της Πέπης Μοσχοβάκου