MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η συγκλονιστική δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία της σε νέο ντοκιμαντέρ

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο «Framing Britney Spears» («Παγιδεύοντας την Μπρίτνεϊ Σπίαρς») και θα διερευνά το κίνημα #FreeBritney, που έχουν ξεκινήσει οι θαυμαστές της, απαιτώντας την ανεξαρτησία της ποπ σταρ.

Monopoli Team

Η περιβόητη δικαστική διαμάχη για την ανεξαρτησία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία βρίσκεται υπό την κηδεμονία του πατέρα της τα τελευταία δώδεκα χρόνια, πρόκειται να είναι το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ από τους New York Times.

Με τίτλο Framing Britney Spears («Παγιδεύοντας την Μπρίτνεϊ Σπίαρς»), το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί την πορεία της καριέρας της δημοφιλούς τραγουδίστριας και πώς έφτασε να θεωρείται η απόλυτη ποπ σταρ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με την ψυχική υγεία, τη νοσηλεία της, καθώς και το κίνημα #FreeBritney, το οποίο επιδιώκει να βοηθήσει τη Μπρίτνεϊ να ανακτήσει την ανεξαρτησία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#FreeBritney: Ποιος ελέγχει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς;12.09.2018

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Μπρίτνεϊ, Τζέιμι Σπίαρς, ελέγχει την καριέρα και τα οικονομικά της κόρης του από το 2008, από τη στιγμή που εκείνη εισήχθη σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για πέντε ημέρες. Αν και η κηδεμονία προοριζόταν να τελειώσει το 2009, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και σήμερα – πάνω από μια δεκαετία αργότερα. Η υπόθεση για πολύ καιρό παρέμενε άγνωστη, ωστόσο έχει γνωστοποιηθεί στο ευρύ κοινό τα τελευταία χρόνια, λόγω του κινήματος #FreeBritney που ξεκίνησε από τους θαυμαστές της.

«Ο τρόπος που της έχουμε φερθεί είναι αηδιαστικός», λέει ένας από τους συνεντευξιαζόμενους στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ. «Γιατί ο πατέρας της παίρνει όλες τις αποφάσεις για εκείνη;» ρωτά ένας άλλος, προσθέτοντας: «Γιατί εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση;». 

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, το δικαστήριο αρνήθηκε να απομακρύνει τον Τζέιμι από τον κεντρικό του ρόλο στην κηδεμονία της Μπρίτνεϊ, με αποτέλεσμα η ίδια να αρνείται να «δώσει άλλες συναυλίες όσο ο πατέρας της έχει τον έλεγχο της καριέρας της».

Ο Τζέιμι, ωστόσο, υπερασπίστηκε τον ρόλο του ως κηδεμόνας της κόρης του, λέγοντας στο CNN τον περασμένο μήνα: «Όταν ένα μέλος της οικογένειας χρειάζεται ειδική φροντίδα και προστασία, οι οικογένειες πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν, όπως έχω κάνει κι εγώ τα τελευταία 12 και πλέον χρόνια, για να προστατέψω και να συνεχίσω να αγαπώ την Μπρίτνεϊ άνευ όρων. Εγώ θα συνεχίσω να παρέχω ακλόνητη αγάπη και προστασία ενάντια σε εκείνους που επιδιώκουν να βλάψουν εκείνη ή την οικογένειά μου με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα».

Η Μπρίτνεϊ θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο μήνα υπό το καθεστώς κηδεμονίας, αν και ο πρώην διαχειριστής της περιουσίας της έχει δηλώσει πως η κηδεμονία πιθανόν να συνεχίσει να βρίσκεται σε ισχύ «για το υπόλοιπο της ζωής της».

Παρακολουθήστε το τρέιλερ για το «Framing Britney Spears» παρακάτω:

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 τραγούδια που έκαναν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς “βασίλισσα των 00s”12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b