MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
21
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η συγκλονιστική δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία της σε νέο ντοκιμαντέρ

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Το ντοκιμαντέρ θα έχει τίτλο «Framing Britney Spears» («Παγιδεύοντας την Μπρίτνεϊ Σπίαρς») και θα διερευνά το κίνημα #FreeBritney, που έχουν ξεκινήσει οι θαυμαστές της, απαιτώντας την ανεξαρτησία της ποπ σταρ.

author-image
Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η περιβόητη δικαστική διαμάχη για την ανεξαρτησία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία βρίσκεται υπό την κηδεμονία του πατέρα της τα τελευταία δώδεκα χρόνια, πρόκειται να είναι το θέμα ενός νέου ντοκιμαντέρ από τους New York Times.

Με τίτλο Framing Britney Spears («Παγιδεύοντας την Μπρίτνεϊ Σπίαρς»), το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί την πορεία της καριέρας της δημοφιλούς τραγουδίστριας και πώς έφτασε να θεωρείται η απόλυτη ποπ σταρ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με την ψυχική υγεία, τη νοσηλεία της, καθώς και το κίνημα #FreeBritney, το οποίο επιδιώκει να βοηθήσει τη Μπρίτνεϊ να ανακτήσει την ανεξαρτησία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#FreeBritney: Ποιος ελέγχει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς;12.09.2018

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της Μπρίτνεϊ, Τζέιμι Σπίαρς, ελέγχει την καριέρα και τα οικονομικά της κόρης του από το 2008, από τη στιγμή που εκείνη εισήχθη σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για πέντε ημέρες. Αν και η κηδεμονία προοριζόταν να τελειώσει το 2009, εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και σήμερα – πάνω από μια δεκαετία αργότερα. Η υπόθεση για πολύ καιρό παρέμενε άγνωστη, ωστόσο έχει γνωστοποιηθεί στο ευρύ κοινό τα τελευταία χρόνια, λόγω του κινήματος #FreeBritney που ξεκίνησε από τους θαυμαστές της.

«Ο τρόπος που της έχουμε φερθεί είναι αηδιαστικός», λέει ένας από τους συνεντευξιαζόμενους στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ. «Γιατί ο πατέρας της παίρνει όλες τις αποφάσεις για εκείνη;» ρωτά ένας άλλος, προσθέτοντας: «Γιατί εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση;». 

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, το δικαστήριο αρνήθηκε να απομακρύνει τον Τζέιμι από τον κεντρικό του ρόλο στην κηδεμονία της Μπρίτνεϊ, με αποτέλεσμα η ίδια να αρνείται να «δώσει άλλες συναυλίες όσο ο πατέρας της έχει τον έλεγχο της καριέρας της».

Ο Τζέιμι, ωστόσο, υπερασπίστηκε τον ρόλο του ως κηδεμόνας της κόρης του, λέγοντας στο CNN τον περασμένο μήνα: «Όταν ένα μέλος της οικογένειας χρειάζεται ειδική φροντίδα και προστασία, οι οικογένειες πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν, όπως έχω κάνει κι εγώ τα τελευταία 12 και πλέον χρόνια, για να προστατέψω και να συνεχίσω να αγαπώ την Μπρίτνεϊ άνευ όρων. Εγώ θα συνεχίσω να παρέχω ακλόνητη αγάπη και προστασία ενάντια σε εκείνους που επιδιώκουν να βλάψουν εκείνη ή την οικογένειά μου με σκοπό να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα».

Η Μπρίτνεϊ θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο μήνα υπό το καθεστώς κηδεμονίας, αν και ο πρώην διαχειριστής της περιουσίας της έχει δηλώσει πως η κηδεμονία πιθανόν να συνεχίσει να βρίσκεται σε ισχύ «για το υπόλοιπο της ζωής της».

Παρακολουθήστε το τρέιλερ για το «Framing Britney Spears» παρακάτω:

Πηγή: Dazed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 τραγούδια που έκαναν την Μπρίτνεϊ Σπίαρς “βασίλισσα των 00s”12.09.2018

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Σύγκρουση: Στον αέρα το καθηλωτικό trailer του νέου δικαστικού θρίλερ του MEGA
Cine News
«Nobody Wants This» αλλά όλοι το θέλουμε: Η 3η σεζόν της σειράς που όλοι περιμέναμε έρχεται στο Netflix
Cine News
Crystal Lake: Το Halloween φέτος ξεκινά με binge-watching α λα “Παρασκευή και 13”
Cine News
Το Μαγεμένο Δάσος: Η επική ταινία έναρξης του Παιδικού και Εφηβικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026
Cine News
«Μηχανή του Χρόνου»: H δημοφιλής εκπομπή επιστέφει με νέα επεισόδια στη MagentaTV
Cine News
Γιορτή του σινεμά 2026: Όλες οι ταινίες με εισιτήριο μόνο 3€
Cine News
«Το λίκνο της Δημοκρατίας»: Πρεμιέρα για τη νέα διεθνή συμπαραγωγή της MagentaTV
Cine News
East of Eden: Το τραύμα, το πεπρωμένο και μια καθηλωτική Florence Pugh
Cine News
Στέγη: Το Athens Palestine Film Festival επιστρέφει με ένα τριήμερο προβολών και δράσεων
Cine News
Οι ελληνικές ταινίες που θα δούμε στο 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
Cine News
Θεανώ Μεταξά: Αρνήθηκε το βραβείο ερμηνείας στις «Νύχτες Πρεμιέρας»
Cine News
Το Αγόρι με τα Γαλάζια Μάτια: Ο Θανάσης Νεοφώτιστος απέσυρε την ταινία του από το 67ο ΦΚΘ