MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Billie Eilish: «Οι άνθρωποι παραξενεύονται όταν οι γυναίκες είναι άνετες με τη σεξουαλικότητά τους»

Η Μπίλι Άιλις μίλησε στο περιοδικό Rolling Stone για τη σεξουαλικότητά της και τι γυναίκες, αλλά και τον μεγάλο ρόλο που παίζει η αυτοϊκανοποίηση στη ζωή της.

Monopoli Team

Η Billie Eilish πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού «Rolling Stone» για το τεύχος του Μαΐου και μίλησε – μεταξύ άλλων – για τη σεξουαλικότητά της, τη σχέση με το σώμα της, αλλά και την αυτοϊκανοποίηση.

Αναφερόμενη στο τραγούδι «Lunch», εξήγησε ότι «αυτό το τραγούδι ήταν στην πραγματικότητα μέρος αυτού που με βοήθησε να γίνω αυτή που είμαι, να είμαι αληθινή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBillie Eilish, Stevie Wonder, Katy Perry και άλλοι καλλιτέχνες σε ανοιχτό πόλεμο με τις εταιρείες Τεχνητής Νοημοσύνης12.09.2018

«Έγραψα ένα μέρος του πριν καν κάνω κάτι με κοπέλα και έγραψα το υπόλοιπο μετά. Ήμουν ερωτευμένη με τα κορίτσια σε όλη μου τη ζωή, αλλά απλά δεν καταλάβαινα – μέχρι πέρυσι», πρόσθεσε.

«Ποτέ δεν σκόπευα να μιλήσω για τη σεξουαλικότητά μου, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Είναι πραγματικά απογοητευτικό για μένα το γεγονός ότι προέκυψε αυτό το θέμα», τόνισε στη συνέχεια.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b