MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
SHOWBIZ

#FreeBritney: Ποιος ελέγχει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς;

Τις τελευταίες μέρες το χάσταγκ #FreeBritney έχει γίνει viral και όλο και περισσότεροι θαυμαστές της ανεβάζουν πληροφορίες για την “φυλακή” της.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην πρεμιέρα του Once Upon A Time in Hollywood
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στην πρεμιέρα του Once Upon A Time in Hollywood
Monopoli Team

Ίσως έχετε προσέξει ότι τις τελευταίες μέρες το χάσταγκ #FreeBritney έχει γίνει viral και όλο και περισσότεροι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανεβάζουν πληροφορίες για την “φυλακή” της πριγκίπισας της ποπ, απαιτώντας να της επιστραφεί η ελευθερία της.

Σήμερα, 22 Ιουλίου, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα παρεβρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για να διεκδικήσει την ελευθερία της ή έστω να αναθέσει στην μητέρα της τον έλεγχο.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Ποιος ελέγχει τη ζωή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς;

Από το 2008 και το διάσημο ξέσπασμα της Μπρίτνεϊ -όλοι την θυμόμαστε με ξυρισμένο κεφάλι να επιτίθεται σε παπαράτσι, η καριέρα, η προσωπική ζωή, καθώς και τα οικονομικά της πριγκίπισας της pop βρίσκονται στα χέρια των νόμιμων “κηδεμόνων” της, που δεν είναι άλλοι από την πατέρα της και μία γυναίκα που έχει επιλέξει εκείνος για την φροντίδα της κόρης του.

Αυτός ο “έλεγχος” ισχύει εδώ και δώδεκα χρόνια, με την αιτιολογία ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ψυχικά ασταθής και ανίκανη να διαχειριστεί τη ζωή της.

Αυτό σημαίνει ότι η διάσημη ποπ σταρ δεν επιτρέπεται να διαχειριστεί την τεράστια περιουσία της (που αγγίζει τα 59 εκατομμύρια δολάρια), να κυκλοφορήσει εκτός σπιτιού ή να συναντήσει άτομα χωρίς άδεια, αλλά και να επιλέξει τον δικηγόρο που θα την εκπροσωπεί στις δίκες που διεκδικεί την ελευθερία της!

Παρ’όλ’ αυτα, η τραγουδίστρια δουλεύει ασταμάτητα όλα αυτά τα χρόνια. Έχει κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ, έχει κάνει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ μία περίοδο ήταν και κριτής στο X Factor, και είχε πραγματοποιήσει μια σειρά από εντυπωσιακά show στο Las Vegas με επιτυχία.

Παράλληλα, ο πατέρας της είχε παραιτηθεί από τα καθήκοντα του ως “κηδεμόνας” της Σπίαρς, μετά από κατηγορίες για άσκηση βίας κατά του 13χρονου γιού της Μπρίτνεϊ, ενώ το 2019 ο συνεργάτης του και δικηγόρος της Σπίαρς είχε επίσης παραιτηθεί, γιατί θεωρούσε την τραγουδίστρια ικανή να διαχειριστεί τη ζωή της.

Τι ακριβώς είναι το #FreeBritney;

Πολλοί από τους θαυμαστές της Μπρίτνεϊ θεωρούν ότι η διάσημη τραγουδίστρια έχει αναγκαστεί να δεχτεί τη συμφωνία αυτή, ενώ βλέπουν τις δημοσιεύσεις της στα σόσιαλ μίντια ως έκκληση για βοήθεια.

Γενικά το κίνημα #FreeBritney έχει ξεκινήσει από το 2009, όταν έγινε γνωστός και ο περιορισμός της τραγουδίστριας.

Όταν τον προηγούμενο χρόνο, η Σπίαρς αναγκάστηκε ξανά να μπει σε ένα κέντρο ψυχικής υγείας, η καμπάνια έγινε και πάλι επίκαιρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤζόνι Ντεπ Vs Άμπερ Χερντ: Νέες αποκαλύψεις στην πολύκροτη δίκη που έχει συγκλονίσει το Χόλιγουντ12.09.2018

Έτσι, οι υποστηρικτές της ζητούν να λήξει αυτή η συμφωνία, ενώ έχουν μαζέψει πάνω από 125 χιλιάδες υπογραφές για τον σκοπό αυτό. Παράλληλα, διοργανώνουν διαμαρτυρίες έξω από τα δικαστήρια που δικάζεται η υπόθεση και έχουν καταφέρει να κάνουν το χάσταγκ viral!

Πληροφορίες από το BBC

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b