MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Maestro: Αυτοί οι ηθοποιοί «εισβάλλουν» στη δεύτερη σεζόν της σειράς

Ποιοι θα είναι οι ρόλοι των έξι αυτών ηθοποιών;

Monopoli Team

Με αγωνία περιμένουν οι τηλεθεατές την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς, Μaestro που θα περιλαμβάνει τέσσερα επεισόδια.

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου στις 22:40 μέσα από τη συχνότητα του MEGA ενώ ταυτόχρονα θα κάνει πρεμιέρα και στην πλατφόρμα του Netflix.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αναφερόμενος στα όσα θα συμβούν στον δεύτερο αλλά και τρίτο κύκλο της σειράς έχει μιλήσει και για τις νέες προσθήκες.

Εξάλλου, έχει πραγματοποιηθεί ένας φόνος που ήδη από το τρέιλερ που έχουμε δει οι αστυνομικές αρχές θα φροντίσουν να διαλευκάνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMaestro: Απόσπασμα από το 1ο επεισόδιο του β’ κύκλου12.09.2018

Ωστόσο, ας δούμε παρακάτω και σύμφωνα με το TV24 τους ηθοποιούς και τους ρόλους τους στη σειρά!

Νίκος Ψαρράς (Πέτρος)

Ο δημοφιλής ηθοποιός θα μεταμορφωθεί σε σοβαρό και αδέκαστο δικηγόρο, τον Πέτρο, που θα εκπροσωπήσει την Αλεξάνδρα σε δύο πολύ σημαντικές υποθέσεις. Η μία θα αφορά τον θάνατο του Χαράλαμπου που μοιραία θα βρεθεί μπλεγμένη και η άλλη σε προβλήματα που θα προκύψουν με την εταιρεία της. Αξίζει να σημειωθεί ότι μερίδιο ευθύνης σε αυτά θα έχει και ο Αντρέας (Χρήστος Λούλης). Δεν αποκλείεται πάντως η Αλεξάνδρα και ο Πέτρος να έρθουν κοντά μιας και η καρδιά του Ορέστη θα είναι δοσμένη στην Κλέλια.

Διαβάστε περισσότερα στο znews.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b