MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Μπαράκ Ομπάμα: Οι ταινίες, οι σειρές και τα τραγούδια που ξεχώρισε το 2020

Αυτές είναι οι αγαπημένες σειρές, ταινίες, αλλά και τραγούδια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ για την φετινή χρονιά.

Monopoli Team

Όσο περίεργο κι αν μπορεί να σας ακούγεται, ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι μόνο σινεφίλ, αλλά και λάτρης της μουσικής.

Έτσι, κάθε χρόνο ανυπομονούμε για την λίστα με τις αγαπημένες του σειρές, ταινίες και τραγούδια, αφού ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ομολογουμένως καλό γούστο και μάλλον ταλέντο στο να ξεχωρίζει τα καλύτερα του κάθε είδους. Για παράδειγμα, το 2019 είδαμε στην λίστα του τα “Παράσιτα”, την “Ιστορία Γάμου”, τις “Μικρές Κυρίες”, τον “Ιρλανδό” και πολλές άλλες ταινίες, ενώ από τις σειρές ξεχώρισε το “Fleabag”, το “Watchmen” και το “Unbelievable”.

Φέτος, λοιπόν, ο Ομπάμα επιστρέφει με την λίστα των αγαπημένων του σειρών, ταινιών και τραγουδιών και για ακόμη μια φορά μας εκπλήσσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓη της Επαγγελίας: Online παρουσίαση του βιβλίου του Μπαράκ Ομπάμα από τα Public12.09.2018

Οι αγαπημένες ταινίες και σειρές του Ομπάμα για το 2020

Όπως έγραψε στο Twitter ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ: “Όπως οι περισσότεροι, έτσι και εμείς κλειστήκαμε στο σπίτι πολύ φέτος, και με τις υπηρεσίες streaming να θολώνουν περισσότερο τα όρια μεταξύ των κινηματογραφικών ταινιών και των τηλεοπτικών σειρών, διεύρυνα τη λίστα μου, ώστε να περιλαμβάνει οπτικές αφηγήσεις που απόλαυσα φέτος, ανεξαρτήτως φορμάτ”.

Έτσι, στη φετινή λίστα του βλέπουμε περισσότερες σειρές από πέρσι, που είχε ξεχωρίσει μόλις 3. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, όμως, παραμένει πιστός στις “πολιτικές”, αλλά και στις πιο “εξεζητημένες” ταινίες ευρωπαϊκού κινηματογράφου -και όχι μόνο.

Τα αγαπημένα τραγούδια του Μπαράκ Ομπάμα για το 2020

Ο Ομπάμα, όμως, δεν έμεινε μόνο στις κινηματογραφικές ταινίες και σειρές, αφού μοιράστηκε μαζί μας και τα αγαπημένα του τραγούδια. Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, αφού μόλις λίγες εβδομάδες πριν ο πολιτικός δημοσίευσε μία λίστα με τα τραγούδια που του έμειναν αξέχαστα από την προεδρική του θητεία. Αυτή τη λίστα μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Για τη συγκεκριμένη λίστα, πάντως, ο Ομπάμα επιστράτευσε την μεγάλη του κόρη Σάσα, “την μουσική γκουρού της οικογένειας”, για να την οργανώσει.

“Αυτά είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια της χρονιάς” έγραψε στο Twitter. “Ελπίζω να βρείτε ένα ή δύο που να σας αρέσουν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μπαράκ Ομπάμα και οι αλληγορίες πίσω από τα νέα έργα της Κάρα Γουόκερ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b