MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποκαλύπτει τα πιο αξιομνημόνευτα τραγούδια από την προεδρική θητεία του

O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μοιράζεται μέσω του Spotify την playlist με τα τραγούδια που του έκαναν συντροφιά κατά τη διάρκεια της προεδρίας του ή συνδέθηκαν με μερικές πολύ σημαντικές στιγμές.

Monopoli Team

Ο Μπαράκ Ομπάμα μοιράστηκε, μέσω του Spotify, την playlist με τα τραγούδια που άκουγε την περίοδο της διακυβέρνησής του, η οποία περιλαμβάνει all-time classic επιλογές από Φρανκ Σινάτρα, Στίβι Γουόντερ, Φλίτγουντ Μακ, αλλά και άλλα όπως την εκτέλεση του «At Last» της Έτα Τζέιμς από την Μπιγιονσέ, το τραγούδι που είχε χορέψει με την σύζυγό του Μισέλ στον πρώτο χορό της προεδρίας του, το τραγούδι «Lose Yourself» του Έμινεμ αλλά και το κομμάτι «Michelle» των Beatles, που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον.

Η δημοσίευση της λίστας αυτής με τα τραγούδια σηματοδοτεί την κυκλοφορία της νέας του βιογραφίας «A Promised Land», που κυκλοφόρησε στις 17 Νοεμβρίου.

«Η μουσική έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο σε όλη μου τη ζωή – και αυτό ήταν ιδιαίτερα πραγματικό κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου», έγραψε στο Instagram.

“Ενώ έλεγχα τις σημειώσεις μου πριν από τις συζητήσεις, άκουγα το «My 1st Song» του Jay-Z ή το «Luck Be a Lady» του Frank Sinatra. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου μας στον Λευκό Οίκο, η Michelle και εγώ προσκαλέσαμε καλλιτέχνες όπως ο Stevie Wonder και η Gloria Estefan να διοργανώσουν απογευματινά εργαστήρια με νέους προτού δώσουν μια βραδινή συναυλία στο East Room”.

Συνέχισε, ανακαλώντας τις αγαπημένες του συναυλίες κατά τη διάρκεια της θητείας του: «Η Beyoncé ερμήνευσε το «At Last» για τον πρώτο μας χορό στα εγκαίνιά μας, ο Paul McCartney αφιέρωσε στη Michelle το ομώνυμο τραγούδι του και ο Bob Dylan μου χαμογέλασε μια φορά πριν εξαφανιστεί αφού τραγούδησε το τραγούδι του «Times They a-Changin»».

Οι Ομπάμα κυκλοφορούν νέα σειρά podcasts

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ συνηθίζει να κυκλοφορεί κάθε χρόνο μια επίσημη καλοκαιρινή playlist με τα αγαπημένα του τραγούδια. Η λίστα του 2020 περιελάμβανε τραγούδια από Beyoncé, Frank Ocean, Princess Nokia, Moses Sumney και πολλά άλλα.

Ο Barack Obama και η σύζυγός του Michelle υπέγραψαν μια αποκλειστική συμφωνία με το Spotify τον περασμένο Ιούνιο, όταν ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν παραγωγοί σε μια σειρά podcasts στο πλαίσιο των Higher Ground Productions.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Barack Obama, η Michelle και οι καλύτερες στιγμές τους, σ’ ένα podcast12.09.2018

Ένα χρόνο μετά, τον Ιούλιο του 2020, η Michelle Obama κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς podcast της The Michelle Obama Podcast στο Spotify. Κυκλοφόρησε επίσης μια λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών για γυμναστική τον Ιανουάριο το 2020, καθώς και κάποια κομμάτια που ενέπνευσαν την πρώτη σεζόν του podcast τον Αύγουστο.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b