MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Τέιλορ Σουίφτ καθυστέρησε το νέο της άλμπουμ για χάρη του Πολ Μακάρτνεϊ

Η Taylor Swift άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της για να μη κυκλοφορήσει την ίδια μέρα με το «McCartney III»

McCartney
Ο Paul McCartney και η Taylor Swift, πηγή: Rolling Stone
Monopoli Team

Σε συνέντευξή του στο «The Howard Stern Show», ο Πολ Μακάρτνεϊ αποκάλυψε πως η Τέιλορ Σουίφτ φρόντισε ώστε τα νέα άλμπουμ τους -το «Evermore» της Σουίφτ και το δικό του«McCartney III»- να μην κυκλοφορήσουν την ίδια μέρα.

Μίλησε μάλιστα και για το πρόσφατο εξώφυλλο που έκανε με την Σουίφτ στο περιοδικό Rolling Stone, αλλά και για το πως σύντομα ακολούθησε ένα απολογητικό email από την τραγουδίστρια, η οποία του έγραψε: «Δεν θα το έλεγα σε κανέναν, αλλά έχω άλλο ένα άλμπουμ», αποκάλυψε το πρώην μέλος των Beatles.

«Σκόπευα να κυκλοφορήσω το νέο μου άλμπουμ στα γενέθλιά μου, στις 13 Δεκεμβρίου… Αλλά ανακάλυψα πως θα κυκλοφορήσεις το δικό σου στις 10 Δεκεμβρίου. Έτσι, το μετέφερα για τις 18» συνέχισε η Τέιλορ Σουίφτ στο e-mail της.

Το διάσημο “σκαθάρι” δηλαδή αποκάλυψε ότι η νεαρή τραγουδίστρια ήταν διατεθειμένη να καθυστερήσει την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, για να μην υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, έχοντας δύο νέες κυκλοφορίες μέσα σε μία μέρα. Μάλιστα, όταν ο Μακάρτνεϊ αναγκάστηκε να καθυστερήσει και να προγραμματίσει για τις 18 Δεκεμβρίου το άλμπουμ του, η Σουίφτ άλλαξε και πάλι τις ημερομηνίες, και γι’ αυτό τελικά το “Evemore” κυκλοφόρησε στις 10 του μήνα.

 «Οπότε, οι άνθρωποι όντως φροντίζουν να μην μπαίνουν ο ένας στο δρόμο του άλλου. Είναι ωραίο να το κάνεις αυτό», δήλωσε συνοψίζοντας ο McCartney.

Το «McCartney III» θα κυκλοφορήσει σήμερα, στις 18 Δεκεμβρίου, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν περαιτέρω δυσκολίες και καθυστερήσεις. Όπως η Swift, έτσι και ο McCartney ηχογράφησε το τελευταίο του άλμπουμ στην καραντίνα εν μέσω της πανδημίας, δουλεύοντας εξ αποστάσεως με τους συνεργάτες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEvermore: Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφορεί ακόμα ένα καταπληκτικό άλμπουμ για το 202012.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b