MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

“McCartney ΙΙΙ”: Επιπλέον καθυστέρηση για το νέο άλμπουμ του Πολ Μακάρτνεϊ

Μετά από 40 χρόνια αναμονής, η ημερομηνία κυκλοφορίας του «McCartney III» παρατείνεται για λίγο ακόμα

Και άλλη καθυστέρηση για το νέο άλμπουμ του Πολ Μακάρντεϊ
Και άλλη καθυστέρηση για το νέο άλμπουμ του Πολ Μακάρντεϊ
Monopoli Team

Ο Πολ Μακάρτνεϊ απογοήτευσε πρόσφατα τους θαυμαστές του, όταν ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία του επερχόμενου νέου σόλο άλμπουμ του, με τίτλο «McCartney III», θα καθυστερήσει κι άλλο, λόγω «απρόβλεπτων καθυστερήσεων παραγωγής».

Ο δίσκος αυτός αποτελεί το πολυαναμενόμενο τελικό μέρος της τριλογίας σόλο άλμπουμ «McCartney», μετά από το «McCartney» του 1970 και το «McCartney II» του 1980.

Αν και αρχικά προοριζόταν να κυκλοφορήσει στις 11 Δεκεμβρίου, το «McCartney III» θα φτάσει τώρα μια εβδομάδα αργότερα στις 18 Δεκεμβρίου.

«Οι απρόβλεπτες καθυστερήσεις στην παραγωγή ανάγκασαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του ολοκαίνουργιου άλμπουμ του Πολ να μεταφερθεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 18 Δεκεμβρίου 2020» ανακοίνωσε στις 19 Νοεμβρίου ο Πολ Μακάρτνεϊ μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. «Σας ευχαριστώ όλους για την υπομονή, την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό σας για το άλμπουμ. Ανυπομονούμε να το ακούσετε!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠολ Μακάρτνεϊ: Τι αποκάλυψε στον γιο του Τζον Λένον για την πρώτη τους συνάντηση;12.09.2018

Όλα όσα ξέρουμε για το άλμπουμ μέχρι τώρα

Μιλώντας για το «McCartney III» τον περασμένο μήνα, το πρώην μέλος των Beatles εξήγησε: «Ζούσα κλειδωμένος στο αγρόκτημά μου με την οικογένειά μου και πήγαινα στο στούντιο μου κάθε μέρα. Έπρεπε να κάνω λίγη δουλειά για κάποια κινηματογραφική μουσική και όταν τελείωσε σκέφτηκα τι θα κάνω μετά;» είπε για το πώς αποφάσισε να αρχίσει επιτέλους το άλμπουμ, που περιμέναμε 40 χρόνια.

«Άρχισα να ηχογραφώ κάθε μέρα τραγούδια και στη συνέχεια να τα επεξεργάζομαι, ήταν πολύ διασκεδαστικό. Δημιουργούσα μουσική για τον εαυτό μου, και όχι για μια δουλειά. Έτσι, απλά έκανα πράγματα που μου άρεσε να κάνω. Δεν είχα ιδέα ότι αυτά τα τραγούδια θα κατέληγαν σε άλμπουμ» δήλωσε επίσης ο Μακάρτνεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 10 πιο θρυλικά τραγούδια που έγραψε ο Paul McCartney για τους Beatles12.09.2018

Σε μια πρόσφατη “συνέντευξη” μέσω Q&A με θαυμαστές του, ο Μακάρτνεϊ ανέφερε επίσης ότι ήταν «απελευθερωτικό» να δουλεύει πάνω στο επερχόμενο άλμπουμ.

Δείτε το “τρέιλερ” που κυκλοφόρησε για το άλμπουμ:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b