MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Evermore: Η Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφορεί ακόμα ένα καταπληκτικό άλμπουμ για το 2020

Πέντε μήνες μετά το “Folklore, που θεωρήθηκε από τα καλύτερα άλμπουμ του 2020, η Τέιλορ Σουίφτ μας χαρίζει ακόμη ένα σπουδαίο άλμπουμ-έκπληξη

Monopoli Team

Πέντε μήνες μετά την κυκλοφορία του “Folklore” -από τα καλύτερα άλμπουμ του 2020- η Τέιλορ Σουίφτ ανακοίνωσε την κυκλοφορία ακόμη ενός άλμπουμ-έκπληξη το βράδυ της Πέμπτης 10 Δεκεμβρίου. Με τίτλο “Evermore” το άλμπουμ αυτό κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες, έχει όμως ήδη ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Όπως και για το “Folkore”, έτσι και για το νέο αυτό άλμπουμ, η Τέιλορ Σουίφτ συνεργάστηκε με τους Bon Iver, τον Aaron Dessner και τις HAIM. Το “Folklore” αποτέλεσε σίγουρα μία μεγάλη επιτυχία της φετινής χρονιάς. Ηχογραφήθηκε κρυφά κατά τη διάρκεια της καραντίνας, και κατέκτησε την κορυφή των charts, αλλά και 6 υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία Grammy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒραβεία Grammy: Οι καλλιτέχνες που σάρωσαν στις υποψηφιότητες και οι απουσίες-έκπληξη12.09.2018

Πρόκειται σίγουρα για μία πολύ παραγωγική χρονιά για την Τέιλορ Σουίφτ, αφού εκτός από το “Evermore” και το “Folklore” φέτος ακούσαμε ένα live άλμπουμ και τα “Long Pond Studio Sessions”, ενώ η τραγουδίστρια ηχογραφεί ξανά τα παλιά της τραγούδια μετά από μία δικαστική διαμάχη με τον μάνατζερ του Τζάστιν Μπίμπερ, Σκούτερ Μπράουν.

Ακόμη ένα σπουδαίο άλμπουμ της Τέιλορ Σουίφτ για το 2020

Η Σουίφτ περιέγραψε το νέο άλμπουμ της, ένα EP 15 τραγουδιών, ως το “αδερφάκι” του “Folklore”, αφού όπως δήλωσε “απλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γράφουμε μουσική”. Μέχρι τώρα, το “Evermore” περιγράφεται ως η πιο συνειδητοποιημένη συνέχεια του “Folklore”.

Το εξώφυλλο του Evermore, Τέιλορ Σουίφτ

Το εξώφυλλο του Evermore, Τέιλορ Σουίφτ

Για την Guardian, το “Evermore συνεχίζει αποτελεσματικά το έργο που ξεκίνησε το Folklore, ενώ η Σουίφτ απομακρύνεται από την mainstream pop προς πιο alt-rock μονοπάτια”. “Πλούσιο alt-rock και πλούσιος χαρακτήρας” κατέληξαν, βαθμολογώντας το με 4/5 αστέρια.

Το ίδιο ενθουσιασμένο δήλωσε και το Variety, αποκαλώντας το Evermore “το δεύτερο σπουδαίο άλμπουμ της Σουίφτ για το 2020″, έχοντας “πιο τολμηρό ήχο, συναρπαστικές συνεργασίες, σκοτεινό και παράλληλα διασκεδαστικό περιεχόμενο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ#TaylorIsFree: Η Τέιλορ Σουίφτ είναι “ελεύθερη” και το Twitter γιορτάζει12.09.2018

Μάλιστα, το περιοδικό NME βαθμολόγησε το άλμπουμ με 5/5 αστέρια, αφού η Σουίφτ κατάφερε να “πιέσει περαιτέρω τα όρια της επανεφεύρεσης της ως indie μουσικού, προσθέτοντας λίγη από την αίγλη του άλμπουμ της 1989, για να μας δώσει ένα άλμπουμ-φάρο ελπίδας”.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι το “Evermore” βοήθησε την τραγουδίστρια να καθιερωθεί ακόμα περισσότερο ως μία από τις κορυφαίες hitmakers για το 2020.

Δείτε το πρώτο βίντεο κλιπ από το άλμπουμ:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b