MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

The World’s A Little Blurry: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «The World’s A Little Blurry» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο του 2021 στο Apple TV+ και θα καταγράφει την πορεία της 18χρονης ποπ σταρ μέχρι σήμερα.

Monopoli Team

Το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της Billie Eilish

Το «The World’s A Little Blurry» θα καταγράφει την ανοδική πορεία της ερμηνεύτριας και την αύξηση της δημοφιλίας της τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων κάποιων βίντεο από ζωντανές συναυλίες, οικογενειακές στιγμές και στιγμιότυπα από την παιδική της ηλικία.

Το «Billie Eilish: The World’s A Little Blurry» θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου 2021, αποκλειστικά στο Apple TV+. Η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019, ενώ ένα σύντομο απόσπασμα – που έδειχνε ένα από τα πρώτα μαθήματα πιάνου της Eilish – κυκλοφόρησε ως μίνι teaser, λίγο νωρίτερα τον Σεπτέμβριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDeath to 2020: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το παρωδιακό ντοκιμαντέρ του Τσάρλι Μπρούκερ12.09.2018

Το ντοκιμαντέρ σκηνοθετείται από τον R. J. Cutler, τον σκηνοθέτη πίσω από το ντοκιμαντέρ «The September Issue» για την Anna Wintour, καθώς και από τα «The War Room» και «A Perfect Candidate». Για το ντοκιμαντέρ της Billie Eilish, ο Cutler προσφέρει πλούσιο backstage υλικό από τις συναυλίες της Eilish, ενώ προσπάθησε να δώσει ένα μεγαλύτερο βάθος στην οικογενειακή της ζωή. Στο νέο τρέιλερ εμφανίζονται πολλά κλιπ με την ποπ σταρ επί σκηνής, αλλά και άλλες πιο προσωπικές στιγμές, όπως όταν κατάφερε να περάσει επιτυχώς στο τεστ οδήγησης, σκηνές με τον Finneas, τον αδερφό και παραγωγό της.

Επιπλέον, φημολογείται πως για να αποκτήσει τα δικαιώματα η Apple πλήρωσε την Eilish με το ποσό των $25 εκατομμυρίων. 

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b