MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
18
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Death to 2020: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το παρωδιακό ντοκιμαντέρ του Τσάρλι Μπρούκερ

Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Χιου Γκραντ και Λίζα Κούντροου είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο πρότζεκτ που ετοιμάζει, για την πλατφόρμα του Netflix, ο δημιουργός του «Black Mirror», Τσάρλι Μπρούκερ.

Monopoli Team

Την προηγούμενη εβδομάδα (2 Δεκεμβρίου) ο Χιου Γκραντ αποκάλυψε μέσα από μία συνέντευξή του στο Vulture, ότι ο Τσάρλι Μπρούκερ δουλεύει αυτή την περίοδο πάνω σε ένα νέο πρότζεκτ για το Netflix. Πρόκειται για ένα mockumentary, δηλαδή ένα ντοκιμαντέρ – παρωδία για το δυστοπικό έτος του 2020. Ο Χιου Γκραντ έκανε κάποιες αποκαλύψεις τόσο για το ίδιο το πρότζεκτ, όσο και την συμμετοχή του ίδιου σε αυτό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το mockumentary θα ονομάζεται «Death to 2020» και θα διακωμωδεί τα γεγονότα που καθόρισαν το 2020. Παραγωγός θα είναι η παραγωγός του «Black Mirror», Άνναμπελ Τζόουνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤσάρλι Μπρούκερ: Ένα παρωδιακό ντοκιμαντέρ για το 2020 ετοιμάζει ο δημιουργός του «Black Mirror»12.09.2018

Στο mockumentary πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν ονόματα όπως οι Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Χιου Γκραντ, Λίζα Κούντροου, Κουμάιλ Ναντζιάνι, Τρέισι Ούλμαν, Σαμσόν Κέιο, Λέσλι Τζόουνς, Νταϊάν Μόργκαν, Κριστίν Μιλιότι και Τζόι Κίρυ. Μέσα από τις δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα, ο Γκραντ αποκάλυψε ότι ο ίδιος θα αναλάβει τον ρόλο ενός ιστορικού που του παίρνουν συνέντευξη για το έτος.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με το πότε θα προβληθεί το παρωδιακό ντοκιμαντέρ, ωστόσο έχουμε ένα πρώτο teaser για να πάρουμε μια μικρή γεύση από το τι θα δούμε στο επερχόμενο πρότζεκτ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡόαλντ Νταλ: Ο αντισημιτισμός του διάσημου συγγραφέα και η “συγγνώμη” της οικογένειάς του12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» στον ALPHA: Ξετυλίγοντας το κουβάρι της ιστορίας – Η Ιουλία
Cine News
«Να μ’ αγαπάς»: Η ιστορία της νέας σειράς του ALPHA – Δείτε το teaser
Cine News
Primordial: Βραβείο για την ταινία των Γιώργου Ζορμπά και Νάνας Παπαδάκη στο Cambridge Short Film Festival
Cine News
ΜΚΤ: Δωρεάν προβολή του «Mamma Roma» στο Πάρκο Ελευθερίας στο πλαίσιο της έκθεσης «Marlene Dumas. Cycladic Blues»
Cine News
Ο Κώστας Γαβράς επίτιμος πρόεδρος της Ταινιοθήκης της Ελλάδος
Cine News
Το χρώμα της Ελευθερίας: Ο Σύλλογος Φίλων Κέας τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη με ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα
Cine News
«Φίλοι για πάντα»: Το νέο αφιέρωμα του ERTFLIX με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλίας
Cine News
Βραβεία Emmy: Το Severance σάρωσε με 27 υποψηφιότητες
Cine News
ANIMASYROS 2025: Ένα Γαλαξιακό ταξίδι στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων
Cine News
Το “Sunset Boulevard” ξανά στη μεγάλη οθόνη, 75 χρόνια μετά
Cine News
48ο Φεστιβάλ Δράμας: Οι ελληνικές συμμετοχές της φετινής διοργάνωσης
Cine News
«Να μ’ αγαπάς»: Η νέα καθημερινή σειρά του ALPHA