MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Death to 2020: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το παρωδιακό ντοκιμαντέρ του Τσάρλι Μπρούκερ

Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Χιου Γκραντ και Λίζα Κούντροου είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που θα συμμετάσχουν στο επερχόμενο πρότζεκτ που ετοιμάζει, για την πλατφόρμα του Netflix, ο δημιουργός του «Black Mirror», Τσάρλι Μπρούκερ.

Monopoli Team

Την προηγούμενη εβδομάδα (2 Δεκεμβρίου) ο Χιου Γκραντ αποκάλυψε μέσα από μία συνέντευξή του στο Vulture, ότι ο Τσάρλι Μπρούκερ δουλεύει αυτή την περίοδο πάνω σε ένα νέο πρότζεκτ για το Netflix. Πρόκειται για ένα mockumentary, δηλαδή ένα ντοκιμαντέρ – παρωδία για το δυστοπικό έτος του 2020. Ο Χιου Γκραντ έκανε κάποιες αποκαλύψεις τόσο για το ίδιο το πρότζεκτ, όσο και την συμμετοχή του ίδιου σε αυτό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το mockumentary θα ονομάζεται «Death to 2020» και θα διακωμωδεί τα γεγονότα που καθόρισαν το 2020. Παραγωγός θα είναι η παραγωγός του «Black Mirror», Άνναμπελ Τζόουνς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤσάρλι Μπρούκερ: Ένα παρωδιακό ντοκιμαντέρ για το 2020 ετοιμάζει ο δημιουργός του «Black Mirror»12.09.2018

Στο mockumentary πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν ονόματα όπως οι Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Χιου Γκραντ, Λίζα Κούντροου, Κουμάιλ Ναντζιάνι, Τρέισι Ούλμαν, Σαμσόν Κέιο, Λέσλι Τζόουνς, Νταϊάν Μόργκαν, Κριστίν Μιλιότι και Τζόι Κίρυ. Μέσα από τις δηλώσεις του την περασμένη εβδομάδα, ο Γκραντ αποκάλυψε ότι ο ίδιος θα αναλάβει τον ρόλο ενός ιστορικού που του παίρνουν συνέντευξη για το έτος.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες σχετικά με το πότε θα προβληθεί το παρωδιακό ντοκιμαντέρ, ωστόσο έχουμε ένα πρώτο teaser για να πάρουμε μια μικρή γεύση από το τι θα δούμε στο επερχόμενο πρότζεκτ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡόαλντ Νταλ: Ο αντισημιτισμός του διάσημου συγγραφέα και η “συγγνώμη” της οικογένειάς του12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b