MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η βασίλισσα Ελισάβετ διακόσμησε και επίσημα το κάστρο του Windsor για τα Χριστούγεννα

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος διακόπτουν μια παράδοση δεκαετιών φέτος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, καθώς από ό,τι μαθαίνουμε θα περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων στο κάστρο του Windsor, για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια.

Monopoli Team

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του παλατιού η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος αποφάσισαν να απομονωθούν τα φετινά Χριστούγεννα οι δυο τους στο κάστρο του Windsor, αντί για το Sandringham, όπου συνήθιζαν να περνούν τις γιορτές τα προηγούμενα χρόνια.

«Έχοντας εξετάσει όλες τις κατάλληλες συμβουλές, η Βασίλισσα και ο Δούκας του Εδιμβούργου αποφάσισαν φέτος να περάσουν τα Χριστούγεννα ήσυχα στο Windsor», αποκάλυψε εκπρόσωπος του παλατιού στα μίντια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑHome Alone: To σπίτι του μικρού Κέβιν στην πιο… γλυκιά του εκδοχή12.09.2018

Ωστόσο, ο Covid-19 δεν φαίνεται να εμπόδισε το βασιλικό ζεύγος να μπει στο πνεύμα των γιορτών. Η 94χρονη μονάρχης έχει ήδη «ντύσει» το Windsor με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, συμπεριλαμβανομένου ενός απίστευτα εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Collection Trust (@royalcollectiontrust)

Σύμφωνα με ένα βίντεο που μοιράστηκε ο λογαριασμός του Royal Collection Trust στο Instagram, το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο επιλέχθηκε πολύ συγκεκριμένα από το Μεγάλο Πάρκο του Windsor για να στολίσει το St. George’s Hall. Το δέντρο είναι ψηλό, επιβλητικό και στολισμένο με λαμπάκια, μπάλες και έναν άγγελο στην κορυφή. Φυσικά, ορισμένοι τυχεροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του κάστρου, έως τις 4 Ιανουαρίου.

Αυτό το έτος θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά από το 1987 που η μονάρχης θα περάσει τα Χριστούγεννα στο Windsor και όχι στο Sandringham. «Είναι τυχεροί που περνούν τα Χριστούγεννα με την οικογένειά τους κάθε χρόνο και είναι ικανοποιημένοι που φέτος θα περάσουν μία ήσυχη εορταστική περίοδο. Όπως όλοι μας έτσι κι αυτοί ελπίζουν ότι η κανονικότητα θα επιστρέψει το 2021», αναφέρουν πηγές.

Εμείς αναρωτιόμαστε αν ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις βοήθησαν…έστω εικονικά, στον στολισμό του πελώριου δέντρου ή αν η βασίλισσα χειρίστηκε τα πάντα μόνη της.

Πηγή: purewow

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣχεδιαστές δημιούργησαν επτά κούκλες Barbie προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ Β’12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b