MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Home Alone: To σπίτι του μικρού Κέβιν στην πιο… γλυκιά του εκδοχή

Το Disney+ γιορτάζει την 30η επέτειο του «Home Alone» με ένα ξεχωριστό σπίτι φτιαγμένο από… μπισκότο

Monopoli Team

Φέτος, η απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία “Μόνος στο Σπίτι” (Home Alone) γιορτάζει τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία της και το Disney+ αποφάσισε να γιορτάσει με μία… αναπαράσταση του σπιτιού της οικογένειας ΜακΚάλιστερ από μπισκότο.

Το «Home Alone», που έκανε πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου του 1990 στις ΗΠΑ, διηγείται την ιστορία του μικρού Κέβιν ΜακΚάλιστερ (Μακόλεϊ Κάλκιν), τον οποίο ξέχασε κατά λάθος η οικογένειά του καθώς ξεκινούσε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της. Έτσι, έρχεται στην πολύ δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσει δύο ληστές μόνος του στο σπίτι.

Το “Home Alone” έχει κυκλοφορήσει κατά καιρούς σε διάφορες τηλεοπτικές και διαδικτυακές πλατφόρμες. Τέτοιες είναι για παράδειγμα το Fox και το Disney+, όπου και διατίθεται πλέον, με τη δεύτερη πλατφόρμα μάλιστα να γιορτάζει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο την 30η επέτειο της ταινίας.

Συγκεκριμένα, προσέλαβαν τη ζαχαροπλάστη Michelle Wibowo για να αναπαραστήσει το σπίτι των Μακ Κάλιστερ εξ ολοκλήρου από μπισκότο gingerbread και γλάσο -και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

McCallister

Η Wibowo ομολόγησε πως έφτιαξε το σπίτι με μεγάλο ενθουσιασμό. Το εξωτερικό του σπιτιού και ο δρόμος είναι πανομοιότυπα με αυτά της ταινίας, ενώ παρατηρούμε και πολλές λεπτομέρειες, όπως είναι η πτώση του Κέβιν από το έλκηθρο.

Σύμφωνα με την Wibowo, χρειάστηκαν 300 ώρες για να δημιουργηθεί το σπιτάκι από gingerbread, το οποίο είναι «1.25 μέτρα πλάτος και 1.7 μέρα μήκος». Η κατασκευή περιλαμβάνει επίσης «63 δέντρα, 33 παράθυρα, 14 κουτιά πίτσας και 6 οδικούς λαμπτήρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Μακόλεϊ Κάλκιν έγινε 41: Πού χάθηκε ο μικρός Κέβιν από το “Μόνος στο Σπίτι”;12.09.2018

Η επετειακή διάθεση του Disney+ βέβαια δε σταματάει εκεί, με μια νέα εκδοχή της ταινίας να βρίσκεται ήδη στα σκαριά από την streaming πλατφόρμα. Ωστόσο, η ιδέα αυτή δεν κατάφερε να τους ενθουσιάσει όλους, σε αντίθεση με το σπιτάκι από gingerbread, που τιμά την πρωτότυπη και πολυαγαπημένη ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι δικές μας επιλογές με ταινίες και σειρές που θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στην COSMOTE TV12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b