MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΈΑ

Υπουργός Ανάπτυξης: Ποια καταστήματα θα ανοίξουν μετά τα εποχικά;

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι μετά τα εποχικά καταστήματα, σειρά έχουν τα καταστήματα παιχνιδιών, τα κομμωτήρια, τα βιβλιοπωλεία και τα ανθοπωλεία.

Monopoli Team

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 και ανέφερε ότι μετά τα εποχικά καταστήματα σειρά έχουν τα βιβλιοπωλεία, τα ανθοπωλεία, τα καταστήματα παιχνιδιών και τα κομμωτήρια.

Τα εποχικά καταστήματα θα ανοίξουν την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου με διευρυμένο ωράριο, έτσι ώστε οι καταναλωτές να κάνουν τις αγορές των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα θα ανοίξουν 110 καταστήματα σε όλη την επικράτεια, ώστε να δοθεί ένα διέξοδο και να “κινηθεί η χονδρική”. Βέβαια, ανέφερε ότι αν δεν τηρηθούν τα μέτρα και παρουσιαστούν εικόνες συνωστισμού, η κυβέρνηση θα κλείσει ξανά τα καταστήματα αυτά.

Όσον αφορά τα καταστήματα με παιχνίδια, τα βιβλιοπωλεία, τα κομμωτήρια και τα ανθοπωλεία, ο υπουργός Ανάπτυξης δεν έδωσε μία συγκεκριμένη ημερομηνία για το άνοιγμά τους, ανέφερε όμως ότι έχουν σειρά.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τις επόμενες ημέρες και ανάλογα τα καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοϊού, θα αποφασιστεί ακριβώς πότε θα ανοίξουν αυτά τα καταστήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιο είναι το κυβερνητικό σχέδιο για το άνοιγμα της εστίασης και της νυχτερινής διασκέδασης;12.09.2018

Ο υπουργός μίλησε και για τα καταστήματα εστίασης, ανέφερε όμως ότι δεν θα ανοίξουν εύκολα, ούτε στις γιορτές, λόγω της δυσκολίας που παρουσιάζεται στη χρήση μάσκας όταν οι πελάτες πίνουν το ποτό τους ή τρώνε. «Αν ανοίξουμε τώρα θα έχουμε 5 μήνες lockdown» είπε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b