MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σύρος: Ηθοποιοί έστειλαν “2” στο 13033 και πήγαν στο σούπερ μάρκετ για…πρόβες

Μία πρωτότυπη ιδέα σκέφτηκε ο σκηνοθέτης του Θεατρικού Ομίλου «Σουρής» στη Σύρο, έτσι ώστε να καταφέρει να συναντηθεί με την ομάδα του και να κάνουν πρόβες, εν μέσω καραντίνας.

Monopoli Team

Εξαιτίας του lockdown, οι δύο θεατρικές παραστάσεις που θα ανέβαζαν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας «Σουρής» στη Σύρο, ακυρώθηκαν και φυσικά ούτε και οι πρόβες μπορούσαν να συνεχιστούν κανονικά. Παρ’ όλα αυτά ο σκηνοθέτης της ομάδας είχε μία πρωτότυπη ιδέα για το πώς θα συνεχίσουν οι ηθοποιοί να κάνουν πρόβα, εν μέσω της καραντίνας: Έστειλαν όλοι SMS με κωδικό 2 στο 13033, έδωσαν ραντεβού στο σούπερ μάρκετ και κρατώντας τις αποστάσεις, έκαναν κανονικά την…πρόβα τους!

Με τον τρόπο αυτό έδωσε την ευκαιρία στους ηθοποιούς, αλλά και στους νησιώτες που είχαν την τύχη να βρεθούν εκείνη την ώρα στο σούπερ μάρκετ, να το βιώσουν όλο αυτό σαν μία – κατά κάποιον τρόπο – επιστροφή στη κανονικότητα, με τους ηθοποιούς αντί να βρίσκονται σε κάποια θεατρική σκηνή να παίζουν, με τα ράφια του σούπερ μάρκετ ως σκηνικό και τους πελάτες να τους παρακολουθούν όχι από τις συνηθισμένες θέσεις τους αλλά…κάνοντας τα ψώνια τους!

Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοιητικές Συνομιλίες από τη Στέγη: Ηθοποιοί σας καλούν για μια διαφορετική τηλεφωνική συζήτηση12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b