MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Πώς θα προφυλάξουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα μικρά παιδιά;

Ακολουθούν 7 tips για το πώς να προλάβετε κάθε ατύχημα και να προφυλάξετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τα μικρά παιδιά!

Monopoli Team

Εάν είναι τα πρώτα (ή και τα δεύτερα ή τρίτα) Χριστούγεννα που περνάτε με το μωρό σας, είναι πολύ πιθανό να βάζετε ήδη στοιχήματα για το πόσες μέρες θα καταφέρει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας να παραμείνει όρθιο, στη θέση του και με όλα τα στολίδια επάνω του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ10 ιδέες για τα πιο πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δέντρα12.09.2018

Ας είμαστε ειλικρινείς: κανένα μικρό παιδί δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία που προκαλούν οι πολύχρωμες μπάλες και τα λαμπιόνια και, στο μυαλό τους, το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο είναι να τα αγγίξουν, να τα περιεργαστούν, να τα τραβήξουν, να παίξουν μαζί τους.. Για να είστε όμως σίγουροι ότι δεν θα κινδυνέψουν ούτε το δέντρο και, κυρίως, ούτε το παιδί, καλό είναι να πάρετε μερικές προφυλάξεις, όπως:

Στερεώστε το όσο καλά γίνεται

Εάν το δέντρο είναι αρκετά ψηλό, οι απλές μεταλλικές βάσεις ίσως να μην αρκούν για να το στερεώσουν καλά στη θέση του. Μια καλή ιδέα είναι να το «φυτέψετε» μέσα σε μια μεγάλη γλάστρα γεμάτη γλάστρες και, επιπλέον, εάν έχετε τη δυνατότητα να το στερεώσετε και από την κορυφή, δένοντάς το με πετονιά από ένα κρίκο που θα βάλετε στο ταβάνι. Επίσης, επιλέξτε στρατηγικά τη θέση όπου θα το τοποθετήσετε, προσέχοντας να μην είναι κοντά σε ράφια ή έπιπλα που μπορεί να διευκολύνουν το παιδί στην προσπάθειά του να φτάσει τα πιο ψηλά στολίδια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ15 + 1 εμπνευσμένα cupcakes για τα Χριστούγεννα12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b