MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ANIMATION

H stop motion animation ταινία «Έρχονται οι Γίγαντες» προβάλλεται online

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού παρουσιάζει διαδικτυακά τη μικρού μήκους stop motion animation ταινία «Έρχονται οι Γίγαντες».

animation ταινία
Monopoli Team

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, μη κερδοσκοπικό σωματείο για τη προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού, έχει τη χαρά να σας παρουσιάσει τη μικρού μήκους stop motion animation ταινία «Έρχονται οι Γίγαντες».

Η animation ταινία έχει θέμα το δικαίωμα όλων των παιδιών με σωματικές ή πνευματικές αναπηρίες να ζουν σε συνθήκες που εγγυώνται την αξιοπρέπειά τους και ευνοούν την αυτονομία τους, όπως αυτό αναφέρεται στο άρθρο 23 της Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Παιδιού (ΣΔτΠ).

Το σενάριο δημιουργήθηκε από παιδιά ηλικίας 9-12 ετών που συμμετείχαν σε ειδικό εργαστήρι δημιουργικής γραφής στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαστε και εμείς εδώ!» με τη χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΊδρυμα Θεοχαράκη: Online εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους12.09.2018

Απώτερος σκοπός είναι η προώθηση και διάδοση των Δικαιωμάτων του Παιδιού σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και στο ευρύτερο κοινό μέσω της προβολής της ταινίας στα σχολεία, στους κινηματογράφους και τα φεστιβάλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιαδικτυακές εκπαιδευτικές δράσεις στη Bορέειο Βιβλιοθήκη με την ομάδα Άνασσα12.09.2018

Περισσότερα από Παιδί
VIMA_WEB3b