MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Κάιλι Μινόγκ: Με ποιες γυναίκες θα ήθελε να συνεργαστεί στο μέλλον;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάιλι Μινόγκ αποκάλυψε πως επιθυμεί να συνεργαστεί με περισσότερες γυναίκες καλλιτέχνιδες που θαυμάζει.

Κάιλι Μινόγκ, φωτογραφία: Charlie Gray
Κάιλι Μινόγκ, φωτογραφία: Charlie Gray
Monopoli Team

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κάιλι Μινόγκ απάντησε ότι θα ήταν «καταπληκτικό» να συνεργάζονταν με τη Μαντόνα.

Με αυτή την αφορμή, η τραγουδίστρια, που κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «Disco» αυτόν τον μήνα, δήλωσε επίσης την επιθυμία της να συνεργαστεί με περισσότερες γυναίκες καλλιτέχνιδες.

«Έχω κάνει πολλές συνεργασίες με την πάροδο των χρόνων – μου αρέσει πολύ να τις κάνω γιατί μπορώ και δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα, ενώ αφήνω τον εαυτό μου να επηρεαστεί από έναν άλλο καλλιτέχνη», δήλωσε η Κάιλι σε μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό ELLE.

Μιλώντας για τις συνεργασίες της ανά τα χρόνια, λοιπόν, πρόσθεσε ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με περισσότερες γυναίκες. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σίγουρα, επιθυμώ πολύ να συνεργαστώ με περισσότερες γυναίκες, γιατί δεν έχω καταφέρει να κάνω όσες ήθελα».

Εκτός από την “βασίλισσα της ποπ” Μαντόνα, η Kylie ανέφερε επίσης τη Ντούα Λιπα και τη Μάιλι Σάιρους, καθώς και τη Lady Gaga ως πιθανές συνεργάτιδες στο μέλλον.

«Θαυμάζω τόσο πολύ αυτές τις γυναίκες. Έχουν γίνει συζητήσεις για να κάνω ντουέτο με τη Madonna εδώ και 20 χρόνια. Αν συνέβαινε αυτό, θα ήταν εκπληκτικό. Έχω μεγαλώσει με τη μουσική της Madonna, της Whitney Houston, της Cyndi Lauper, και στη συνέχεια των Fleetwood Mac, ABBA και Donna Summer. Η Diana Ross επρόκειτο να κάνει περιοδεία φέτος και έπρεπε να την ακυρώσει. Υπάρχουν τόσα πολλά άτομα με τα οποία θα μπορούσα να συνεργαστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Κάιλι Μινόγκ γίνεται η πρώτη γυναίκα που κατακτά την κορυφή των charts για 5η συνεχόμενη δεκαετία12.09.2018

Το νέο άλμπουμ της Κάιλι Μινόγκ, με τίτλο «Disco», κατέλαβε την πρώτη θέση στα UK album charts, καθιστώντας την Αυστραλή τραγουδίστρια την πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα που κατέκτησε την πρώτη θέση στα charts του Ηνωμένου Βασιλείου σε πέντε συνεχόμενες δεκαετίες.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b