MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Κάιλι Μινόγκ γίνεται η πρώτη γυναίκα που κατακτά την κορυφή των charts για 5η συνεχόμενη δεκαετία

Η Κάιλι Μινόγκ κατάφερε να σπάσει ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ με το νέο της άλμπουμ”Disco”, που όλα δείχνουν ότι θα είναι από τους δίσκους της χρονιάς.

Η Κάιλι Μινόγκ ξανά στην κορυφή με το "Disco"
Η Κάιλι Μινόγκ ξανά στην κορυφή με το "Disco"
Monopoli Team

Η Κάιλι Μινόγκ έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις που έχει “νούμερο 1” άλμπουμ στα βρετανικά charts επί 5 συνεχόμενες δεκαετίες.

Μετά από μία “μάχη” με τις Little Mix και το άλμπουμ τους “Confetti”, η Αυστραλή pop star κατάφερε αυτό το σημαντικό επίτευγμα με το 15ο άλμπουμ της, με τίτλο “Disco”, που μέχρι τώρα έχει κερδίσει κριτικούς και κοινό, και με 55 χιλιάδες πωλήσεις έσπασε και το ρεκόρ καλύτερης μουσικής “πρεμιέρας” του 2020.

Μάλιστα, αυτό είναι το 8ο “νούμερο 1” άλμπουμ της, που σημαίνει ότι έχει ξεπεράσει τον Έλτον Τζον, τον Τζορτζ Μάικλ, και πολλούς άλλους “τιτάνες” της βρετανικής μουσικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGeorge Michael: Το απόλυτο pop είδωλο που άλλαξε για πάντα τα Χριστούγεννα12.09.2018

“Δεν έχω τι να πω” είπε η ποπ σταρ. “Ένα ευχαριστώ σε αυτούς που υποστήριξαν το άλμπουμ αυτό. Συγκινούμαι που άγγιξε τις καρδιές σας”.

Η Μινόγκ συνεχίζει ακάθεκτη να κατακτά τις κορυφές των charts, κάτι που ξεκίνησε με το ντεμπούτο της άλμπουμ “Kylie”, που κυκλοφόρησε το 1988. Συνέχεια είχαν το “Enjoy Yourself” (1989), το “Fever” (2001), το “Aphrodite” (2010), το “Golden” (2018), αλλά και δύο συλλογές με τις μεγαλύτερές της επιτυχίες το 1992 και το 2019.

Μόνο πέντε άλλοι καλλιτέχνες έχουν κατακτήσει την κορυφή των charts επί πέντε συνεχόμενες δεκαετίες: ο Paul McCartney, ο John Lennon, ο Paul Weller, ο Bruce Springsteen και ο David Gilmour. Αυτό κάνει την Κάιλι Μινόγκ την πρώτη και μοναδική γυναίκα με αυτό το επίτευγμα.

Η Κάιλι Μινόγκ γιορτάζει το “νούμερο 1” του Disco:

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b