MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αυτές οι 4 τροφές θα γίνουν ο «σύμμαχός» σας στην απώλεια βάρους

Προσπαθείτε να χάσετε βάρος αλλά δεν τα καταφέρνετε; Το μυστικό είναι να κάνετε καλύτερες διατροφικές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος, παραμένοντας υγιείς.

Monopoli Team

Προκειμένου να χάσετε βάρος είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ένα ισορροπημένο διατροφικό πρόγραμμα,που θα σας προσφέρει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε και όχι μία αυστηρή διατροφή, που μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας.

Η αλλαγή του τρόπου ζωής και η υιοθέτηση πιο υγιεινών συνηθειών θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας. Ξεκινήστε κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές τροφίμων, αυτό είναι το μυστικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFit μέσα στην καραντίνα: 3 τρόποι να ενεργοποιήσουμε τον μεταβολισμό μας12.09.2018

Οι 4 τροφές που θα γίνουν ο «σύμμαχός» σας στο αδυνάτισμα:

Προϊόντα ολικής άλεσης: Προτιμήστε προϊόντα, όπως δημητριακά, ρύζι, μακαρόνια και ψωμί ολικής άλεσης, καθώς μπορούν να γίνουν ένας πολύτιμος σύμμαχός σας στη μείωση του βάρους σας. Είναι ελάχιστα επεξεργασμένα και έτσι διατηρούν όλα τα ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά τους, όπως οι φυτικές ίνες, οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το μαγνήσιο, ο σίδηρος και τα αντιοξειδωτικά, σε αντίθεση με τα επεξεργασμένα τρόφιμα. Επιπλέον, συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου, ενώ η πρόσληψή τους έχει συνδεθεί με την προστασία από την εμφάνιση διαφόρων παθήσεων, όπως η παχυσαρκία, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2 και ορισμένες μορφές καρκίνου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιατροφή και υγεία: 7 τροφές-σύμμαχοι με βιταμίνη D, για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό12.09.2018

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b