MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Therefore I Am: Στα παρασκήνια του βίντεο κλιπ για το νέο τραγούδι της Billie Eilish

Η Billie Eilish μοιράστηκε μαζί μας υλικό από τα παρασκήνια του νέου της βίντεο κλιπ «Therefore I Am», που κυκλοφόρησε στις 12 Νοεμβρίου 2020.

Monopoli Team

Η Billie Eilish μοιράστηκε υλικό από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ για το πρόσφατο single της, με τίτλο «Therefore I Am».

Η Eilish, μετά την κυκλοφορία του «My Future»  τον Ιούλιο, επέστρεψε με νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ, που έχει σκηνοθετήσει η ίδια, και γυρίστηκε σε ένα άδειο εμπορικό κέντρο στην Καλιφόρνια, που ήταν κάτι σαν «στέκι» της 18χρονης τραγουδίστριας όταν ήταν ακόμη έφηβη.

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού στις 12 Νοεμβρίου, η Billie Eilish μοιράζεται μαζί μας μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, με την ίδια να αναφέρει ότι τα γυρίσματα ήταν τόσο χαοτικά, αλλά παρ’ όλα αυτά διασκεδαστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTherefore I Am: Στο νέο της βίντεο κλιπ η Billie Eilish εξερευνά ένα άδειο εμπορικό κέντρο12.09.2018

Μιλώντας στoν Ζανέ Λόου της Apple Music την περασμένη εβδομάδα, η Eilish εξήγησε πώς οι συνθήκες που έχει επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού επηρέασαν τα σχέδιά της για φέτος.

Συγκεκριμένα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σκοπεύαμε ούτως ή άλλως να κάνουμε κάτι, αλλά θα ήταν εντελώς διαφορετικό», είπε. «Δεν φτιάχνουμε απλώς τραγούδια για την καραντίνα, πλέον έχουμε μπει σε μια διαφορετική νοοτροπία από αυτή που θα ήμασταν κανονικά. Είναι αυτό που ονομάζουμε το φαινόμενο της πεταλούδας. Αυτή η περίοδος της καραντίνας είναι η πιο μεγάλη περίοδος ξεκούρασης που είχα ποτέ στη ζωή μου και ιδιαίτερα στα τελευταία πέντε χρόνια».

Δείτε το βίντεο κλιπ εδώ:

Η Eilish θα ερμηνεύσει το «Therefore I Am» στα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία την Κυριακή (22 Νοεμβρίου), στα οποία είναι υποψήφια στις κατηγορίες «Favorite Artist – Alternative Rock» και «Favorite Social Artist».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«My Future»: Νέο τραγούδι και βίντεο κλιπ από τη Billie Eilish12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b