MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας: Η ταινία που – ίσως – χαρίσει το Όσκαρ στη Βανέσα Κίρμπι

Η ταινία που έχει λάβει πολύ θερμές κριτικές για τις ερμηνείες της Βανέσα Κίρμπι και του Σάια Λαμπέφ, θα κυκλοφορήσει στο Netlfix, στις 7 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

Η Βανέσα Κίρμπι, που έγινε γνωστή ερμηνεύοντας την Πριγκίπισσα Μάργκαρετ στη σειρά «Το Στέμμα» του Netflix, ετοιμάζεται να αποκτήσει το πρώτο της Όσκαρ, σύμφωνα με τους κριτικούς κινηματογράφου.

Η ταινία «Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας» στην οποία πρωταγωνιστεί, έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ της Βενετίας και της έδωσε το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας για το 2020.

Σκηνοθέτης της είναι ο Κορνέλ Μουντρούτσο («Λευκός Θεός», «Το Φεγγάρι του Δία»), ενώ ο Μάρτιν Σκορσέζε έχει αναλάβει το ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού.

Η Κίρμπι συμπρωταγωνιστεί με τον Σάια Λαμπέφ, ως ένα ζευγάρι από τη Βοστώνη που βρίσκεται σε κρίση μετά το χαμό του παιδιού τους κατά τη διαδικασία γέννησής του στο σπίτι.

Το σενάριο έγραψε η σύντροφος του σκηνοθέτη, Κάτα Βέμπερ και όπως λέγεται, βασίζεται σε μια δική τους απώλεια. Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης αναφέρει: «Είναι πιθανό να επιβιώσεις αν έχεις χάσει αυτόν που αγαπάς περισσότερο; Η σύζυγός μου και εγώ θέλαμε να μοιραστούμε μια πολύ προσωπική μας εμπειρία με το κοινό, μέσα από την ιστορία ενός αγέννητου παιδιού, με την πίστη πως η τέχνη είναι το καλύτερο φάρμακο για τον πόνο. Είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι μετά από μια τραγωδία; Μπορούμε να έχουμε συντρόφους σε αυτή την κάθοδο στη θλίψη; Με την ταινία αυτή θέλαμε να φτιάξουμε μια αυθεντική ιστορία για την τραγωδία και το πως μαθαίνει κάποιος να ζει παράλληλα με τη θλίψη».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο Netflix, στις 7 Ιανουαρίου, λίγο πριν την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων για τα βραβεία Όσκαρ 2021, στα οποία η Κίρμπι φαίνεται να είναι φαβορί.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b