MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Millie Bobby Brown έχασε τη γιαγιά της και μιλά για το Αλτσχάιμερ

Η διάσημη ηθοποιός Millie Bobby Brown μοιράστηκε μια αφιέρωση στο Instagram για την εκλιπούσα γιαγιά της που έπασχε από Αλτσχάιμερ

Monopoli Team

Η Millie Bobby Brown μοιράστηκε στο Instagram ένα αφιέρωμα για την εκλιπούσα γιαγιά της που, όπως αποκάλυψε, νοσούσε από Αλτσχάιμερ.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Stranger Things δημοσίευσε το αφιέρωμα μετά το θάνατο της «γιαγιάς Ρουθ», η οποία έπασχε από την «σκληρή ασθένεια».

«Δεν υπάρχουν λόγια που να έχουν νόημα αυτήν τη στιγμή», έγραψε η Brown. «Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ συγκινητική στιγμή που μία μπαλαρίνα με Αλτσχάιμερ ακούει την “Λίμνη των Κύκνων”12.09.2018

«Η απώλεια είναι κάτι τόσο περίπλοκο και περνάω περιόδους που δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω και μετά γελάω για όλες τις αναμνήσεις, και μετά να κάθομαι ήσυχα και να προσπαθώ να καταλάβω τι συνέβη. Το Αλτσχάιμερ είναι κακό. Είναι σκληρό

Πρόσθεσε: «Είναι τόσο δύσκολο να σου αφαιρείται η ικανότητα να θυμάσαι τις αναμνήσεις σου και μετά να πρέπει να λειτουργήσεις σαν άνθρωπος. Είναι τόσο δύσκολο να κάθεσαι και να το παρακολουθείς όλο αυτό.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mills (@milliebobbybrown)

Παράλληλα, η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο,  στο οποίο  φιλά τη γιαγιά της στο μάγουλο. «Σε αγαπούσα περισσότερο από όσο θα μπορούσε κανείς να αγαπήσει. Θα σε ευχαριστώ κάθε μέρα για τα γέλια και τις αναμνήσεις που μου έδωσες σε όλη μου τη ζωή.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑEnola Holmes: Η αδερφή του Sherlock Holmes σάρωσε τις κριτικές12.09.2018

«Αυτές είναι αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Είσαι αληθινά ο φύλακας άγγελός μου. Σε αγαπώ γιαγιά. Ελπίζω ότι ο χρόνος θα μας βοηθήσει να επουλώσουμε κάπως την πληγή» κατέληξε η 16χρονη ηθοποιός, που επίσης αποκάλυψε πως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν μπορούσε να είναι μαζί της στις τελευταίες της στιγμές.

Η Millie Bobby Brown φυσικά είχε ξαναμιλήσει για την νόσο Αλτσχάιμερ, αφού λόγω της γιαγιάς της ήταν πολύ ευαισθητοποιημένη. Τον Ιούνιο του 2019 είχε γράψει: “Εσείς που βλέπετε τους αγαπημένους σας να περνάνε κάτι τέτοιο, να τους υπενθυμίζετε κάθε μέρα την αγάπη που αξίζουν”.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b