MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Stranger Things: «Περίεργα πράγματα» θα συμβούν αυτή την εβδομάδα

Ο νέος κύκλος του «Stranger Things» έφτασε και πρόκειται να φέρει τα “upside down”, όπως βλέπουμε στο νέο trailer του Netflix

Monopoli Team

Γιορτάζει την Ημέρα Ανεξαρτησίας της η Αμερική στις 4 Ιουλίου και το Netflix είπε να το πανηγυρίσει κάνοντας online πρεμιέρα στην πολυαγαπημένη σειρά «Stranger Things».

To «Stranger Things» εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2016 και πολύ γρήγορα αγαπήθηκε από ένα πολύ μεγάλο πλήθος ανθρώπων. Το geek theme του, η επιστημονική φαντασία, η αισθητική των 80’s και το γεγονός ότι για πρωταγωνιστές έχουμε παιδιά, αποτέλεσε την συνταγή της επιτυχίας για τους προηγούμενους δύο κύκλους. Αν και κάποιοι μιλάνε για τρίτο και καλύτερο κύκλο!

The kids are alright…but they are not kids anymore.

Τα πέντε παιδιά του «Stranger Things» μεγάλωσαν και μαζί μεγάλωσαν και τα προβλήματα τους, όπως φαίνεται στο νέο trailer, που κυκλοφόρησε πριν από μια εβδομάδα.

Η Eleven φάνηκε να έκλεισε την πύλη στον προηγούμενο κύκλο, αλλά το περίεργο πλάσμα δεν ενδιαφερόταν και πολύ να μείνει στο upside down και είπε να μείνει στον κόσμο μας. Ουψ! Και από ότι φαίνεται δεν άργησε να βρει καινούργιο ξενιστή. Και ποιόν άλλο θα διάλεγε; Μα φυσικά τον πιο λάθος άνθρωπο! Στον πιο αντιπαθητικό χαρακτήρα όλης της σειράς.

Όπως έχουμε δει η Eleven έχει τρομακτικές δυνάμεις και είναι η μόνη, που μπορεί να νικήσει (θέλουμε να ελπίζουμε) το άυλο αυτό πλάσμα! Έχει όμως και καλούς βοηθούς. Οι Will, Mike, Dustin, Lucas και Max φαίνονται ετοιμοπόλεμοι στο πλευρό της Eleven. Μαζί τους και τα αδέρφια του Mike και του Will, η Nancy και ο Jonathan, όλοι μαζί για να σώσουν τον Hawkins της Indiana.

Υπερδυνάμεις, Demogorgons, walkie talkies και 80’s αισθητική! Απέμειναν δύο ημέρες για την online πρεμιέρα και πολύ αγωνία, για τους μικρούς μας φίλους!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b