MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Quarantine diaries: 6 εναλλακτικοί τρόποι για να «βρεθείς» με τους φίλους σου…διαδικτυακά

Κουραστήκατε με τις βιντεοκλήσεις και την πολύωρη κουβεντουλα με τους φίλους σας βουλιάζοντας απλά σ΄ έναν καναπέ; Ε, σε αυτή τη δεύτερη φάση της καραντίνας ήρθε η ώρα να διευρύνετε τους εικονικούς σας ορίζοντες κοινωνικοποίησης!

Monopoli Team

Στο δεύτερο αυτό lockdown που επιστρέψαμε λίγους μήνες μετά το πρώτο, επιστρέφουμε και στην αγαπημένη μας συνήθεια (που έγινε λατρεία): ατέλειωτες ώρες στο κινητό, σε ζωντανή σύνδεση με τους αγαπημένους μας φίλους και μιλάμε και μιλάμε και σηκωνόμαστε από τον καναπέ γιατί μουδιάσαμε και μετακινηθήκαμε προς την κουζίνα και το ίντερνετ έπεσε και χάσαμε τα μισά και το κλείσαμε και ξανά καλέσαμε και ξανά από την αρχή. Το έργο το έχουμε ξανά δεί · Και καθόλου πρωτόγνωρη δεν είναι για εμάς η εμπειρία του να πίνουμε καφεδάκι…διαδικτυακά με τους φίλους μας, αντί να το πίνουμε έξω σε κάποιο καφέ. Και όλος αυτός ο ενθουσιασμός για την virtual κοινωνικοποίηση έχει αρχίσει κάπως να εξασθενεί…

Και αν σκέφτεστε πώς θα συνεχίσετε να συναντιέστε με τους φίλους…διαδικτυακά και πώς αυτό θα συνεχίσει να είναι διασκεδαστικό τότε εδώ είμαστε εμείς για να σας προτείνουμε 6 εναλλακτικούς τρόπους για να δοκιμάσετε μια διαφορετική βιντεο-συνομιλία με τους φίλους σας και ταυτόχρονα να διατηρήσετε σ’ ένα υγιές επίπεδο την κοινωνική σας ζωή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑQuarantine diaries (επεισόδιο 2ο): Όλα όσα έχεις ανάγκη να ακούσεις λίγο πριν το δεύτερο lockdown12.09.2018

Ξεκινάμε και:

Μαγειρεύουμε μαζί

Ο καθένας από εμάς έχει τουλάχιστον έναν φίλο που λατρεύει το μαγείρεμα και το περηφανεύεται συνεχώς στην παρέα. Ε, τώρα ήρθε η στιγμή να μοιραστούν με τους υπόλοιπους της παρέας τα «μυστικά» της μαγειρικής τους, μέσα από ένα εικονικό εργαστήριο μαγειρικής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε συμφωνήσει από κοινού την συνταγή και να έχετε συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα υλικά για την εκτέλεσή της. (Αποφύγετε τα πιο δυσεύρετα – γι’ αυτή την περίοδο – υλικά όπως είναι το αλεύρι!) Ο καλός μάγειρας φίλος ξεκινάει λοιπόν και οι υπόλοιποι ακολουθούν τις οδηγίες του, ενώ παράλληλα παρακολουθούν και τις κινήσεις του. Και voila! Όταν είναι έτοιμο, μπορείτε επίσης να καθίσετε για φαγητό μαζί!

Γινόμαστε λέσχη βιβλίου

Εάν όλη η παρέα αγαπάει τα βιβλία τότε όλοι μαζί μπορείτε να δημιουργήσετε μία εικονική λέσχη βιβλίου. Τώρα που όλοι έχουν χρόνο για διάβασμα, να τι μπορείτε να κάνετε: Επιλέξτε ένα βιβλίο, ζητήστε από όλους να το παραγγείλουν και ορίστε μια ημερομηνία για εικονική συνάντηση – συζήτηση. Όταν όλοι θα έχουν τελειώσει με το διάβασμα τότε είστε έτοιμοι για την πρώτη συνάντηση. Για να λειτουργήσει ομαλά, ένας από την παρέα θα έχει τον ρόλο του συντονιστή, θα έχει προετοιμάσει  και μερικές ερωτήσεις εκ των προτέρων διατηρώντας και μια ροή στην συζήτηση σχετικά με το βιβλίο.

Διοργανώνουμε γευστικά sessions

Ένα ακόμη διασκεδαστικό παιχνίδι για παρέες που τους αρέσουν οι νέες προκλήσεις και οι δοκιμές νέων γεύσεων. Διοργανώνετε μια σειρά από sessions για…εικονικές δοκιμές σε νέα ποτά, νέα τυριά ή ό,τι άλλο θέλετε, κρατήστε σημειώσεις και κάνετε και τις κριτικές σας ως άλλοι επαγγελματίες. Την ίδια στιγμή στηρίζετε και την τοπική αγορά, αγοράζοντας τα προϊόντα που θα δοκιμάσετε από τοπικά παντοπωλεία ή μινι μάρκετς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCINOBO: Κερδίστε δωρεάν συνδρομή στην ελληνική σινεφίλ πλατφόρμα12.09.2018

Παίζουμε επιτραπέζια

Εάν έχετε τα ίδια επιτραπέζια παιχνίδια με τους φίλους σας, τότε τι καλύτερο από το να οργανώσετε βραδιές εικονικού παιχνιδιού, τηρώντας την κοινωνική αποστασιοποίηση. Μπείτε σε ομάδες και στήστε το ταμπλό ώστε να μετακινείτε τα πιόνια σας, ενώ παράλληλα και οι υπόλοιποι της ομάδας θα κάνουν το ίδιο.

Οργανώνουμε βραδιές σινεμά

Οι βραδιές σινεμά στο σπίτι με φίλους είναι μια από τις μεγάλες χαρές της ζωής που τώρα μπορεί να πραγματοποιηθεί εναλλακτικά δεδομένης της κατάστασης. Αυτό μπορεί να γίνει είτε με το Netflix Party που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε βίντεο, ταινίες και σειρές μαζί με φίλους και να συζητάτε γι’ αυτά μέσω chat σε πραγματικό χρόνο. Εναλλακτικά, συγχρονίστε χειροκίνητα την έναρξη της αγαπημένης σας ταινίας ταυτόχρονα με τους φίλους σας και στην συνέχεια ανταλλάξτε μηνύματα μέσω viber, messenger ή whats app!

Παίζουμε καραόκε

Ήδη γνωρίζετε τον τρόπο που μπορεί να γίνει αυτό και να χαρίσει απόλυτες στιγμές διασκέδασης για εσάς και την παρέα σας. Διαλέξτε το κομμάτι που θα πείτε χωρίς τα λόγια και ετοιμαστείτε να σας…κρίνουν και να σας βαθμολογήσουν οι αγαπημένοι σας φίλοι. Extra bonus για εκείνους που θα ετοιμαστούν και κατάλληλα, με ρούχα και περούκες και θα χρησιμοποιήσουν την βούρτσα για μικρόφωνο! Έτσι κι αλλιώς δεν σας βλέπει κανείς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜένουμε σπίτι με 7 ιδέες για δραστηριότητες στην καραντίνα12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b