MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Netflix: Δωρεά 500.000 λιρών στον φιλανθρωπικό έρανο του Σαμ Μέντες για τους καλλιτέχνες

O Σαμ Μέντες ζήτησε από το Netflix να προσφέρει λίγα από τα έσοδά του στον φιλανθρωπικό του έρανο για τους καλλιτέχνες που έχουν πληγεί οικονομικά κι εκείνο ανταποκρίθηκε άμεσα.

O Σαμ Μέντες
O Σαμ Μέντες
Monopoli Team

Το Netflix προσέφερε 500.000 λίρες δωρεά στον φιλανθρωπικό έρανο του σκηνοθέτη Σαμ Μέντες, μετά τα παράπονα του τελευταίου.

Ο φιλανθρωπικός έρανος του Σαμ Μέντες για τους καλλιτέχνες

Ο Σαμ Μέντες – γνωστός κυρίως για τις ταινίες “Skyfall”, “1917” και “American Beauty”– δημιούργησε έναν φιλανθρωπικό έρανο με τίτλο “The Theatre Artists Fund”. Αυτή η δράση θα βοηθήσει τους ίδιους τους καλλιτέχνες, που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και έχουν άμεση ανάγκη από μετρητά, προσφέροντάς τους εφάπαξ επίδομα 1000 λίρες.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ με τον Σαμ Μέντες

Ο Ντάνιελ Κρεγκ με τον Σαμ Μέντες

Σύμφωνα με τον Μέντες, ο έρανος “Είναι σχεδιασμένος συγκεκριμένα για τους θεατρικούς καλλιτέχνες που βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο, για αυτούς που δεν είναι σε θέση να έχουν φαγητό στο τραπέζι τους ή να πληρώσουν λογαριασμούς, ή ακόμη για αυτούς που σκέφτονται σοβαρά να αφήσουν το επάγγελμα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝetflix: 10 ταινίες τρόμου ιδανικές για μια… Halloween βραδιά12.09.2018

Συνέχισε πως το επίδομα “δεν είναι για κτίρια ή για το απλό προσωπικό αλλά για ανεξάρτητους καλλιτέχνες, οι οποίοι ουσιαστικά συμμετέχουν σε παραστάσεις που το κοινό πληρώνει για να παρακολουθήσει”.

Netflix

Netflix

Η δήλωση του Μέντες και η δωρεά του Netflix

O σκηνοθέτης απευθυνόμενος στην πλατφόρμα του Netflix, του ζήτησε να προσφέρει «ένα μέρος από τα απροσδόκητα έσοδα που τους έφερε ο covid-19 για να βοηθήσει αυτούς που έχουν πληγεί θανάσιμα».

Το Netflix ανταποκρινόμενο σε αυτήν την δήλωση προσέφερε 500.000 λίρες εκπληρώνοντας την επιθυμία του σκηνοθέτη για την προσφορά βοήθειας.

Πηγή: Independent

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b