MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Τζέικ Τζίλενχαλ και Ντενί Βιλνέβ επανενώνονται σε σειρά βασισμένη σε βιβλίο του Τζο Νέσμπο

7 χρόνια μετά τη συνεργασία τους στο «Prisoners», ο Τζέικ Τζίλενχαλ και ο Ντενί Βιλνέβ ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για την σειρά «Ο Γιος».

Monopoli Team

Ένα από τα πιο ταλαντούχα δίδυμα ηθοποιού-σκηνοθέτη που δουλεύουν αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ, ετοιμάζεται να ενώσει τις δυνάμεις του για άλλη μια φορά.

7 χρόνια μετά τις επιτυχημένες ταινίες «Prisoners» και «Enemy», ο Τζέικ Τζίλενχαλ και ο Ντενί Βιλνέβ, θα συνεργαστούν στη τηλεοπτική σειρά του HBO, που θα λέγεται «Ο Γιος».

Τζέικ Τζίλενχαλ, Χιου Τζάκμαν και Ντενί Βιλνέβ στα γυρίσματα της ταινίας «Prisoners»

Η σειρά θα βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα πολλών αστυνομικών best-seller, Τζο Νέσμπο και αφηγείται μια ιστορία εκδίκησης που αφορά τη βάναυση διαφθορά του Όσλο.

Ο Τζίλενχαλ θα πρωταγωνιστήσει ως ένας καταδιωγμένος κατάδικος και εθισμένος στα ναρκωτικά, που προσπαθεί να ξεφύγει από το νόμο και δεν μπορεί να θυμηθεί το παρελθόν του.

Στην παραγωγή θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα, όπως ο Τζόναθαν Νόλαν – αδερφός του Κρίστοφερ Νόλαν και συν-δημιουργός πολλών ταινιών του όπως το «Interstellar» και το «Memento» – και η Λίσα Τζόι του «Westworld».

Την αρχική ιδέα για τη σειρά την είχε ο Τζίλενχαλ, ο οποίος, αφού διάβασε το βιβλίο, έπεισε τον Βιλνέβ να το κάνουν ταινία. Αργότερα, αποφασίστηκε πως θα ήταν καλύτερο να αναπτυχθεί η ιστορία σε μεγαλύτερη έκταση, οπότε θα γίνει σειρά της HBO.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Dune»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Ντενί Βιλνέβ12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b