MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Netflix: Ποια είναι η πιο δημοφιλής πρωτότυπη σειρά για το 2020;

Το Netflix αποκάλυψε την πιο δημοφιλή πρωτότυπη σειρά του που έκανε πρεμιέρα πριν ένα μήνα και έχει ήδη 48 εκατομμύρια προβολές.

Monopoli Team

Μπορεί το Netflix να αποκαλύπτει σπάνια λεπτομέρειες για την τηλεθέαση των σειρών της, φαίνεται όμως ότι τα νούμερα μίας νέας, πρωτότυπης σειράς της ήταν τόσο εντυπωσιακά, που η δημοφιλής πλατφόρμα έκανε μία εξαίρεση.

Συγκεκριμένα μιλάμε για την νέα σειρά του Ράιαν Μέρφι, με τίτλο “Ratched”, η οποία έκανε πρεμιέρα μόλις πριν έναν μήνα ,έχει όμως ήδη καταφέρει να μαζέψει πάνω από 48 εκατομμύρια views, σύμφωνα με τα στατιστικά του Netflix. Η σειρά βρέθηκε στην κορυφή και την πρώτη εβδομάδα μετά το ντεμπούτο της, αφού προβλήθηκε για 972 εκατομμύρια λεπτά από τις 14 έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Το Ratched η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix για το 2020

Το Ratched η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix για το 2020

Αυτό σημαίνει ότι το “Ratched” αποτελεί την πιο δημοφιλή πρωτότυπη σειρά του Netflix και παράλληλα το ντεμπούτο με τα περισσότερα views για το 2020.

“Στις πρώτες 28 μέρες, 48 εκατομμύρια συνδρομητές έκλεισαν ραντεβού με την Νοσοκόμα Ratched, κάνοντας το την μεγαλύτερη, πρωτότυπη πρώτη σεζόν της χρονιάς” αποκάλυψε σε tweet το Netflix.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά δεν έσπασε το ρεκόρ του The Witcher, που στο δικό του ντεμπούτο είχε 76 εκατομμύρια views στον πρώτο του μήνα το 2019.

Το πρίκουελ της “Φωλιάς του Κούκου” που μάγεψε κοινό και απογοήτευσε κριτικούς

Το “Ratched” είναι ουσιαστικά το τηλεοπτικό πρίκουελ της θρυλικής ταινίας “Η Φωλιά του Κούκου”, που όμως επικεντρώνεται στο χαρακτήρα της νοσοκόμας  Ράτσετ και όχι του Μακ Μέρφι, τον οποίο στην ταινία έπαιξε ο Τζακ Νίκολσον.

Η Σάρα Πόλσον ως νοσοκόμα Ratched για τη σειρά του Netflix

Η Σάρα Πόλσον ως νοσοκόμα Ratched για τη σειρά του Netflix

Τον ομώνυμο ρόλο της νοσοκόμας Ράτσετ έχει η Σάρα Πόλσον, ενώ δίπλα στην Πόλσον βρίσκεται η Σίνθια Νίξον, στη πρώτη της δουλειά στη τηλεόραση μετά το «Sex and the City», καθώς και η Σάρον Στόουν. Η ιστορία ξεκινά το 1947 όταν η νοσοκόμα Μίλντρεντ φτάνει στην Καλιφόρνια για να αναζητήσει εργασία σε μία ψυχιατρική κλινική, που ομως έχει αρχίσει να κάνει πειράματα στον εγκέφαλο των ασθενών. Σε μία μυστική αποστολή, η Μίλντρεντ αρχίζει να διεισδύει στο σύστημα ψυχικής υγείας και ανακαλύπτει ότι τα πραγματικά τέρατα δεν γεννιούνται, αλλά δημιουργούνται.

Όπως αποδεικνύουν και τα στατιστικά του Netflix πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της πλατφόρμας, με μεγάλο ποσοστό των συνδρομητών αν την έχουν παρακολουθήσει. Στη χώρα μας βρισκόταν στην κορυφή των Top 10 σειρών επί πολλές εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Ratched»: Νέα σειρά στο Netflix με τη δαιμόνια νοσοκόμα από την «Φωλιά του Κούκου»12.09.2018

Παρ’ όλ’ αυτά, οι κριτικοί δεν είναι το ίδιο ενθουσιασμένοι, έχοντας ανάμεικτα συναισθήματα για τη σειρά. Χαρακτηριστική είναι η κριτική του περιοδικού Rolling Stone: “Το Ratched είναι ένα μάτσο διάσπαρτων επιρροών… τις οποίες ο Μέρφι πετάει μαζί, απλά επειδή μπορεί και όχι επειδή ταιριάζουν μεταξύ τους ή προσφέρουν κάτι παραπάνω στη σειρά. Η πρωτότυπη νοσοκόμα Ράτσετ της ταινίας δεν θα ενέκρινε την σειρά”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b