MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Kristen Stewart: Μιλά πρώτη φορά για τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Kristen Stewart πρόκειται να υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην βιογραφική ταινία του Pablo Larrain και μιλά για τον ρόλο της.

Kristen Stewart
Kristen Stewart
Monopoli Team

H Kristen Stewart πρόκειται να υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στην βιογραφική ταινία “Spencer” του Pablo Larrain. Για πρώτη φορά η ίδια ανοίγεται για τον ρόλο της.

Η Kristen Stewart για τον ρόλο

Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον ρόλο τον οποίο πρόκειται να ενσαρκώσει και έδειξε ιδιαίτερα συνδεδεμένη μαζί του. «Είναι μια από τις πιο θλιβερές ιστορίες που έχουν υπάρξει ποτέ και δε θέλω απλώς να παίξω την Νταϊάνα -θέλω σιωπηρά να την μάθω. Δεν έχω υπάρξει στο παρελθόν τόσο ενθουσιασμένη που θα παίξω έναν ρόλο εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στο InStyle.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

«H προφορά είναι πολύ τρομακτική γιατί οι άνθρωποι ξέρουν την φωνή της και είναι τόσο μα τόσο ξεχωριστή και συγκεκριμένη. Τη δουλεύω τώρα και έχω ήδη δασκάλα για τις διαλέκτους. Όσον αφορά στην έρευνα, έχω περάσει από δυόμιση βιογραφίες και θα τελειώσω όλο το υλικό πριν πάω να κάνω την ταινία» πρόσθεσε η Stewart.

«Νιώθω ότι υπάρχει ένα είδος αχαλίνωτης, ανοιχτής και οικείας αλληλεπίδρασης την οποία είχε με το κοινό, που ήταν τόσο καταπληκτική με τον κόσμο, που είχαν συνηθίσει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην βασιλική οικογένεια…» πρόσθεσε και συνέχισε «Αυτό δεν είναι κάτι με το οποίο μεγάλωσα. Πάντα πίστευα ότι αυτός ο άνθρωπος είχε στερηθεί πολλά και είχα πάντοτε μια περιέργεια για εκείνη. Κάθε μέρα που ξετυλίγω αυτήν την ιστορία τόσο περισσότερο συναισθηματικά δεμένη νιώθω».

Kristen Stewart

Kristen Stewart

Ο σκηνοθέτης για την Kristen Stewart

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Pablo Larrain, είναι γνωστός και καταξιωμένος και για άλλες βιογραφικές ταινίες στο παρελθόν όπως την “Jackie” και τον “Neruda”. Για την συγκεκριμένη ταινία για την πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ξεκινήσει γυρίσματα στις αρχές του 2021 και ήδη δηλώνει πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή της πρωταγωνίστριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτέβα Κασέλ: H 16χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι για πρώτη φορά στο εξώφυλλο γαλλικού περιοδικού12.09.2018

Ο ίδιος δήλωσε για την Kristen «Η Kristen είναι μια από τις καλύτερες ηθοποιούς εκεί έξω αυτή τη στιγμή» και συνέχισε λέγοντας «Για να γίνει αυτό καλά, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό σε μια ταινία, το μυστήριο. H Kristen μπορεί να είναι πολλά πράγματα: μπορεί να είναι πολύ μυστήρια και εύθραυστη και πολύ δυνατή εξίσου, το οποίο είναι και αυτό που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να την σκεφτώ για τον ρόλο. Πιστεύω ότι πρόκειται να κάνει κάτι εκπληκτικό και ενδιαφέρον ταυτόχρονα».

Πηγή: Dazed

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b