MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΣΙΝΕΜΑ

Η Kristen Stewart θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε νέα ταινία

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Kristen Stewart θα μεταμορφωθεί στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, στη νέα ταινία του Pablo Larrain, «Spencer».

@Variety
Monopoli Team

Η είδηση ότι η Kristen Stewart θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα σε νέα ταινία, έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων και αντιδράσεων στα social media.

Η ηθοποιός που έγινε παγκοσμίως γνωστή από τις ταινίες «Twilight», θα ερμηνεύσει την αγαπητή πριγκίπισσα, στη νέα ταινία του Pablo Larrain (Jackie, No), με τίτλο «Spencer».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Τwilight»: Το νέο βιβλίο για τη δημοφιλή τετραλογία θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι12.09.2018

Το σενάριο της ταινίας έχει αναλάβει ο Steven Knight, δημιουργός της σειράς «Peaky Blinders» και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2021.

Υπόθεση ταινίας

Η ταινία επικεντρώνεται σε ένα σαββατοκύριακο στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και συγκεκριμένα σε μια από τις τελευταίες διακοπές Χριστουγέννων της Νταϊάνα με τον οίκο των Windsor στο κτήμα Sandringham. Αυτό ήταν το Σαββατοκύριακό που η Νταϊάνα αποφάσισε να χωρίσει με τον πρίγκιπα Κάρολο.

H πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος

Η Diana Frances Spencer και ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκαν το 1981. Το ζευγάρι χώρισε το 1992 και ο γάμος τους έλαβε επίσημο τέλος, με διαζύγιο το 1996. Και ο λόγος του διαζυγίου; “Ασυμβατότητα χαρακτήρων και εξωσυζυγικές σχέσεις”. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε σε τροχαίο ατύχημα στο Παρίσι το 1997.

Τι δήλωσε ο σκηνοθέτης για την ηθοποιό

«Η Kristen είναι μια σπουδαία ηθοποιός του σήμερα. Για να κάνεις μια καλή ταινία πλέον, χρειάζεσαι κάτι πολύ σημαντικό, που είναι το μυστήριο. Η Kristen μπορεί να είναι πολλά πράγματα και μπορεί να είναι πολύ μυστηριώδης και εύθραυστη και ταυτόχρονα πολύ δυνατή, που είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων με έκανε να την λάβω υπόψιν», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Pablo Larrain, για την Kristen Stewart.

Kristen Stewart

«Είναι πολύ όμορφος ο τρόπος που αντέδρασε στο σενάριο και το πώς προσεγγίζει τον χαρακτήρα. Πιστεύω ότι θα κάνει κάτι εντυπωσιακό και συναρπαστικό ταυτόχρονα…Έχω δει ταινίες με την Kristen που είναι τόσο διαφορετικές, παρουσιάζοντας διαφορετικά επίπεδα και την ποικιλομορφία που έχει ως ηθοποιός», συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης, που φαίνεται ενθουσιασμένος με το νέο πρότζεκτ και την πρωταγωνίστρια του.

Ένα παραμύθι… ανάποδα

Όσον αφορά την επιλογή του σκηνοθέτη να αναλάβει μία ταινία για την πριγκίπισσα Νταϊάνα; Ο σκηνοθέτης έδωσε τη δική του, πολύ ενδιαφέρουσα εξήγηση, παρομοιάζοντας την ιστορία της Νταϊάνα ως ένα “ανάποδο παραμύθι”.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Μεγαλώσαμε, τουλάχιστον στη δική μου γενιά, διαβάζοντας και κατανοώντας για το τι είναι παραμύθι. Συνήθως, ο πρίγκιπας έρχεται και βρίσκει την πριγκίπισσα, της προτείνει να γίνει γυναίκα του και τελικά γίνεται βασίλισσα. Όταν, όμως, κάποια αποφασίσει να μην γίνει βασίλισσα και λέει, προτιμώ να φύγω και να είμαι ο εαυτός μου, είναι μια μεγάλη απόφαση, ένα παραμύθι ανάποδα. Όλο αυτό μου δημιουργούσε πάντα μεγάλη έκπληξη και σκεφτόμουν ότι είναι κάτι πολύ δύσκολο για να υλοποιηθεί. Αυτή είναι η καρδιά της ταινίας».

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b