MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΔΙΕΘΝΗ

Ντέβα Κασέλ: H 16χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι για πρώτη φορά στο εξώφυλλο γαλλικού περιοδικού

Η 16χρονη Ντέβα Κασέλ, η πανέμορφη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας, ενώ φιγουράρει στο νέο εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Elle.

Monopoli Team

Η καλλονή κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, Ντέβα Κασέλ, αποδεικνύει πως εκτός από το ότι έχει κληρονομήσει την ξεχωριστή, μεσογειακή ομορφιά της μητέρας της, ακολουθεί πιστά και τα βήματα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

New commercial for @dolcegabbana Is out, Dolce Shine? ??????? @d.casseluxxi #devacassel #monicabellucci @monicabellucciofficiel #vincentcassell @vincentcassel #dolcegabbana #shine #flowers #dolceshine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deva Cassel (@devacassel_) στις

Μόλις στα 16 της χρόνια έχει αναδειχθεί η μούσα του οίκου Dolce & Gabbana, επιλέχθηκε ως το κεντρικό πρόσωπο για την καμπάνια του νέου αρώματος «Shine», ενώ τώρα φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού Elle, με ρούχα των διάσημων Ιταλών σχεδιαστών.

Έτσι, από νωρίς η 16χρονη ακολουθεί τα βήματά της μητέρας της, αφού και η Μόνικα Μπελούτσι έχει υπάρξει μούσα του συγκεκριμένου ιταλικού οίκου στο παρελθόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️… Once upon a time… there was a little girl… Time goes so fast ! May Life protect you my Love ❤️❤️ @d.casseluxxi Cover @ellefr Photo @jonasbresnan Styled by @hortensemanga Hair @johnnollet Makeup @anglomamakeup @genevedoherty_elle and @verovatinos Outfit @dolcegabbana #coverstory#devacassel#elle#ellemagazine#photographet#jonasbresnan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) στις

Μετά από αυτό, η περήφανη μαμά Μόνικα Μπελούτσι δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της Ντέβα στο εξώφυλλο του Elle και στην λεζάντα γράφει: «Μια φορά και έναν καιρό, υπήρχε ένα μικρό κορίτσι. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα! Εύχομαι η ζωή να σε προστατεύσει αγάπη μου».

Η Ντέβα Κασέλ φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για το εξώφυλλου περιοδικού, το οποίο την χαρακτηρίζει ως μία «όμορφη débutante», δηλαδή μια όμορφη κοπέλα που τώρα κάνει το ντεμπούτο της στον χώρο. Η νεαρή καλλονή φαίνεται πώς έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη διάσημη μαμά της, όχι μόνο εξωτερικά – ωστόσο η Ντέβα προσπαθεί τώρα να χαράξει τη δική της πορεία!

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b