MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΕΧΝΗ

ArtWalk 5: Ξεκινάει η δημιουργία της 7ης τοιχογραφίας στην Πάτρα

Ο διάσημος καλλιτέχνης της street art, Siguel αναλαμβάνει να φιλοτεχνήσει την 7η τοιχογραφία, στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας ArtWalk 5.

Monopoli Team

Η έβδομη τοιχογραφία στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 ξεκινά την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στην οδό Βορ. Ηπείρου 88 στην Πάτρα, από τον διάσημο καλλιτέχνη της street art, Siguel.

Ο Siguel, με καταγωγή από την Πολωνία, έρχεται από την Γλασκώβη, όπου ζει και εργάζεται, για να δημιουργήσει, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, μία ακόμη ξεχωριστή τοιχογραφία στον αστικό ιστό της Πάτρας.

Οι μοναδικές τοιχογραφίες που δημιουργεί στο δημόσιο χώρο βασίζονται κυρίως στην αφήγηση, με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στην απεικόνιση μιας ανθρώπινης κατάστασης. Τα έργα του διηγούνται μία ιστορία και ο τίτλος κάθε έργου διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για να μπορέσει να συμπληρωθεί η αφήγηση.

Ο Siguel, ερχόμενος σε επαφή με την τέχνη του graffiti από τα εφηβικά του χρόνια και έχοντας λάβει ακαδημαϊκή εκπαίδευση στην αρχιτεκτονική, τις καλές τέχνες και, ειδικότερα, τη ζωγραφική, έχει αναπτύξει το δικό του καλλιτεχνικό λεξιλόγιο, το οποίο επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τον αστικό πολιτισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑArtWalk5 στην Πάτρα: Ο Albert Einstein απεικονίζεται στην 6η τοιχογραφία12.09.2018

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b