MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΘΕΣΗ

Εύζωνες/Οι φύλακες των αφανών: Εγκαίνια για την έκθεση της Δήμητρας Χατζηαδάμ στο Καστελλόριζο

Η έκθεση φωτογραφίας της Δήμητρας Χατζηαδάμ, «Εύζωνες/Οι φύλακες των αφανών» ταξίδεψε στο Καστελλόριζο, όπου και φιλοξενείται έως τις 16 Αυγούστου 2020, στην αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μεγίστης.

Εύζωνες
Monopoli Team

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Μεγίστης την 1η Αυγούστου 2020 τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της Δήμητρας Χατζηαδάμ, με τίτλο «Εύζωνες/Οι φύλακες των αφανών».

Η προσέλευση των επισκεπτών ήταν μεγάλη, ενώ στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο  οποίος ανακηρύχτηκε «Επίτιμος Δημότης Μεγίστης». Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο υφυπουργός Τουρισμού Κόνσολας Μάνος, ο Μητροπολίτης Σύμης Χρυσόστομος, ο Αντιπεριφεριάρχης Μπάρδος Χρήστος, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά την ξενάγηση που ακολούθησε, οι επισκέπτες ενθουσιάστηκαν από τα έργα αλλά και συγκινήθηκαν παράλληλα με τα γεγονότα της ζωής των Ευζώνων που αφηγήθηκε κ. Χατζηαδάμ.

Έντονο θαυμασμό προκάλεσαν τα εκθέματα που ανέμιζαν στα μπαλκόνια του λιμανιού, με αποτέλεσμα να νιώθουν την παρουσία τους παντού. Το κοινό και ιδιαίτερα οι μόνιμοι κάτοικοι συνδέθηκαν συναισθηματικά με το πείσμα και την αποφασιστικότητα, γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν τόσο τους ίδιους, όσο και τους προγόνους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕύζωνες / Οι φύλακες των αφανών: Έκθεση της Δήμητρας Χατζηαδάμ στο Καστελλόριζο12.09.2018

Η έκθεση «Εύζωνες/Οι φύλακες των αφανών» τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και θα κλείσει στις 16 Αυγούστου.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Εύζωνες/Οι φύλακες των αφανών»: Έκθεση φωτογραφίας της Δήμητρας Χατζηαδάμ

Ελεύθερη είσοδος για το κοινό

Διάρκεια έκθεσης: 1-16 Αυγούστου  2020
Χώρος: Πολιτιστική Αίθουσα Δ. Μεγίστης, Πλατεία Χωράφια
Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά 11:30 -13:30 & 19:00 – 22:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24460.49269
Φορέας Οργάνωσης: Δήμος Καστελλόριζου   www.kastellorizo.online/

Περισσότερα από Εικαστικά
VIMA_WEB3b