MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Σκάλα του Μιλάνου: Επανεκκίνηση τον Σεπτέμβριο με το «Ρέκβιεμ» του Βέρντι

Η σεζόν στην Σκάλα του Μιλάνου θα ξεκινήσει με το «Ρέκβιεμ» του Βέρντι στις 4 Σεπτεμβρίου, έπειτα από μια μακρά διακοπή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Monopoli Team

Η σεζόν στη Σκάλα, το περίφημο θέατρο του Μιλάνου, στη βόρεια Ιταλία, προβλέπεται να ξεκινήσει στις 4 Σεπτεμβρίου έπειτα από μια μακρά διακοπή που οφειλόταν στην πανδημία του κορονοϊού.

Την ανακοίνωση έκανε την Δευτέρα 27 Ιουλίου ο διευθυντής της Σκάλας, Ντομινίκ Μάιερ και σύμφωνα με αυτή, η σεζόν θα ξεκινήσει με το «Ρέκβιεμ» του Βέρντι, που θα παιχθεί στο Ντουόμο του Μιλάνου, τον διάσημο καθεδρικό της οικονομικής πρωτεύουσας της Ιταλίας και στη συνέχεια η παράσταση θα μεταφερθεί στις 7 Σεπτεμβρίου στο Μπέργκαμο και στις 9 Σεπτεμβρίου στην Μπρέσια.

Στις τρεις παραστάσεις, διευθυντής ορχήστρας θα είναι ο Ρικάρντο Σεγί.

Ο Ντομινίκ Μάιερ επιβεβαίωσε πως το θέατρο προβλέπει μια απώλεια 23 εκατομμυρίων ευρώ από έσοδα εισιτηρίων λόγω της ακύρωσης 150 παραστάσεων. Διαβεβαίωσε ωστόσο πως δεν θα υπάρξει κανένα έλλειμμα, μετά από βοήθεια των χορηγών και λόγω της μείωσης του κόστους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈτσι κάνουν όλες, του Β. Α. Μότσαρτ σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

Το άνοιγμα του ίδιου του θεάτρου στο Μιλάνο, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Σεπτεμβρίου με την «Ένατη Συμφωνία» του Μπετόβεν.

Η Σκάλα προβλέπει ορισμένους περιορισμούς έως τα τέλη Οκτωβρίου – για παράδειγμα οι όπερες του Τζουζέπε Βέρντι, «Λα Τραβιάτα» και «Αΐντα», θα εκτελεστούν υπό τη μορφή κονσέρτου – πριν από μια κανονική επανάληψη των θεαμάτων τον Νοέμβριο.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b