MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Chania Rock Festival 2020: Επιστρέφει με Nightstalker, Naxatras και Thrax Punks

Tο Chania Rock Festival, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά, στις 31 Ιουλίου 2020 και θα παρουσιάσει στον κόσμο την αφρόκρεμα της ελληνικής rock σκηνής.

CHANIA ROCK FESTIVAL
Monopoli Team

Το Chania Rock Festival, επιστρέφει σε πείσμα των καιρών, για μία ακόμη χρονιά, στο όμορφο νησί της Κρήτης κι επιστρέφει μαζί του και η rock μουσική κοντά στο κοινό της.

Tο Chania Rock Festival, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου στα Χανιά στις 31 Ιουλίου 2020 και θα παρουσιάσει στον κόσμο την αφρόκρεμα της ελληνικής rock σκηνής.

Chania Rock Festival

Chania Rock Festival

Chania Rock Festival

Αν και οι αποστάσεις θα τηρηθούν, ο ήχος δε θα τηρήσει καμία απόσταση, οι φωνές θα ενωθούν στον ουρανό και όλοι μαζί θα διασκεδάσουμε στο Chania Rock Festival  και θα ταρακουνήσουμε για ακόμα μία φορά την πόλη των Χανίων.

Headliners του φεστιβάλ, θα είναι οι Nightstalker, οι οποίοι εννιά χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στο φεστιβάλ, βρήκαν τον κατάλληλο χρόνο να ξαναέρθουν και μαζί με τους psychedelic rockers, Naxatras θα δημιουργήσουν μια μοναδική συναυλία.

Ακόμα οι Thrax Punks θα συμπεριληφθούν στο set για τους λάτρεις των παραδοσιακών ελληνικών ήχων, φιλτραρισμένων μέσα από την rock μουσική.

Τέλος επειδή το Chania Rock Festival, προσπαθεί να δώσει βήμα και σε συγκροτήματα από την Κρήτη, φέτος, θα συμμετάσχουν στην συναυλία οι indie rockers από τα Χανιά, Drive Blind και οι experimental rockers από το Ηράκλειο, The Motiff.

Nightstalker

Οι Nightstalker καθοδηγούμενοι από την εμβληματική φιγούρα του τραγουδιστή τους, αποτελούν το πιο ιστορικό heavy rock συγκρότημα της Ελλάδας, με καριέρα πάνω από 30 χρόνια και δίσκους που έχουν γράψει ιστορία. Η μεγαλύτερη –ίσως- επιτυχία τους ή το πιο δημοφιλές τραγούδι ελληνικού σχήματος είναι το μυθικό «Children of the sun».

Naxatras

Οι Naxatras είναι ένα σχήμα που από το ξεκίνημά του στις αρχές της δεκαετίας, έδειξε ότι είναι έτοιμο για μεγάλα πράγματα. Με την prog/psychedelic/stoner rock προσέγγισή τους στην μουσική, αλλά και τα funk/jazz περάσματά τους, έχουν παίξει σε μεγάλα φεστιβάλ, έχουν περιοδεύσει στο εξωτερικό πολλές φορές (Ευρώπη και Αυστραλία) και συμπεριλαμβάνονται στην εγχώρια ελίτ των rock σχημάτων.

Thrax Punks

Οι Thrax Punks είναι το νέο μεγάλο όνομα στην Ελλάδα καθώς ο ήχος τους είναι μοναδικός. Το σχήμα αυτό συνδυάζει θρακιώτικες μελωδίες με ηλεκτρικές κιθάρες αλλά και παραδοσιακά όργανα και σε όλες τις συναυλίες τους γίνεται πραγματικός χαμός. Αν αναρωτιέστε πως γίνεται αυτό, περάστε μια βόλτα από συναυλίες τους και θα διαπιστώσετε ότι η μουσική τους είναι ιδιαίτερη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 

Εισιτήρια

Κανονικό: 10 ευρώ, Φοιτητές/Άνεργοι: 8 ευρώ, Παιδιά μέχρι 6 ετών: Δωρεάν
Link εισιτηρίων: https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets

*  Ο αριθμός των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος.
* Το festival έχει προσαρμοστεί πλήρως  στους κανόνες ασφαλείας που έχουν επιβληθεί.

Περισσότερα από Φεστιβάλ
VIMA_WEB3b