MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Τι να δούμε σήμερα; Οι εκδηλώσεις της Παρασκευής 10 Ιουλίου

Θέατρο, dj sets, εκθέσεις και άλλα – συγκεντρώνουμε τις πιο αξιόλογες προτάσεις για θεάματα που μπορείτε να απολαύσετε σήμερα Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020.

Lilly Palmer
author-image Ευδοκία Βαζούκη

ΘΕΑΤΡΟ

Ο συλλέκτης, του Μαρκ Χήλυ

Η παράσταση «Ο συλλέκτης», βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζων Φώουλς, ανεβαίνει στο Θέατρο Αθηνά, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν και διασκευή Μαρκ Χήλυ, σε μια παράσταση μ’ έντονο το στοιχείο του ψυχολογικού θρίλερ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Αργύρης Αγγέλου και Ιωάννα Πηλιχού.
Παρασκευή 10/7, 21:30
14 ευρώ (κανονικό) & 10 (μειωμένο)
Θέατρο Αθηνά, Δεριγνύ 10

«Ο συλλέκτης»

Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο, της Αργυρώς Χιώτη

Η Αργυρώ Χιώτη (Vasistas) σε συνεργασία με το Bios, επιμελείται μια συνάντηση καλλιτεχνών από το χώρο του θεάτρου και της μουσικής οι οποίοι θα συνδιαλλαγούν με το ανάγνωσμα του «Αναζητώντας τον χαμένο χρόνο» του Μαρσέλ Προυστ. Η performance θα λάβει χώρα στο Ρομάντσο, έως τις 12 Ιουλίου 2020, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Χλωροκίνη.
Τετάρτη έως Κυριακή στις 21:00
12 ευρώ για δύο περφόρμανς την ημέρα (διάρκειας 20 λεπτών η καθεμία)
Bios Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

Πως να καταστρέψετε την ζωή σας, του Γιώργου Ηλιόπουλου

Το θερινό θέατρο Λαμπέτη παρουσιάζει την κωμωδία του Γιώργου Ηλιόπουλου, «Πως να καταστρέψετε την ζωή σας», σε σκηνοθεσία της Βασιλικής Ανδρίτσου. Πρόκειται για ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης, με ταυτόχρονο εναλλαγή χιούμορ και συγκίνησης και μουσικές επιλογές που έχουν στοιχεία από τον κινηματογράφο.
Παρασκευή 10/7, 21:15
10 – 15€
Θερινό Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφ. Αλεξάνδρας 106

Αρκάς, η ζωή μετά στο Θέατρο Χυτήριο

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ώς σύγχρονοι ήρωες του Αρκά θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν τις ξεκαρδιστικές ιστορίες η «Ζωή Μετά», ο «Ισοβίτης» και «Χαμηλές Πτήσεις», στην open air σκηνή του Θεάτρου Χυτήριο.
Παρασκευή 10/7, 21:00
12€
Θέατρο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44

Μένουμε… ταπί, του Δημήτρη Χαλιώτη

Η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος, η Αγγελική Ξένου και ο Ανδρέας Βελέντζας αλλάζουν ρόλους και προσωπεία στην εποχή του κορονοϊού και της καραντίνας σε μία πολιτικοκοινωνική επιθεώρηση με άφθονο γέλιο και αιχμηρή διάθεση για όσα παράλογα και τραγελαφικά ζούμε.
Παρασκευή 10/7, 21:15
15€ (με κρασί, μπύρα, αναψυκτικό)
Θέατρο Από Κοινού, Ευπατριδών 4, Κεραμεικός

ΜΟΥΣΙΚΗ

ΠέSto… με τραγούδια στην «Αποβάθρα» στο Τρένο στο Ρουφ

Στο υπαίθριο stage της «Αποβάθρας» θα ακούσουμε απόψε τραγούδια που αγαπάμε, νέα και παλιά, σύγχρονα και ρετρό, με ωραίες φωνές, ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις, χιούμορ και θεατρικότητα, με τη μαγευτική φωνή της Αθηνάς Ρούτση και του Λάμπρου Παπαγεωργίου στο τραγούδι και τα κρουστά, της Άλκηστης Ραυτοπούλου στα πλήκτρα και τις ενορχηστρώσεις και του Φώτη Μυλωνά στα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο.
Παρασκευή 10/7, 21:15
10€, 5€ (ατέλειες & ανέργων)
Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ (επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως)

Lilly Palmer

DJ SETS

Η Lilly Palmer στο Bolivar Beach Bar

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες dj της σύγχρονης εποχής, η Lilly Palmer ανεβαίνει απόψε στα decks του Bolivar Beach Bar. Ετοιμαστείτε για ένα μουσικό ταξίδι στην techno, μέσα από τα dj set της.
Παρασκευή 10/7, 21:00
Bolivar Beach Bar, Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
10€ (με ποτό ή μπύρα)

Ο KEMAΛ στην Ταράτσα BIOS

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Χλωροκίνη που πραγματοποιείται για πρώτη φορά και στους τρεις χώρους του Bios (Πειραιώς 84, Ρομάντσο & Latraac) εμφανίζεται απόψε στις 21:00 ο ΚΕΜΑΛ,  με ένα special dj set.
Παρασκευή 10/7, 21:00
Ταράτσα BIOS, Πειραιώς 84, Αθήνα

«Διαχρονίες»

Έκθεση

Διαχρονίες: Ομαδική έκθεση στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»

Η έκθεση «Διαχρονίες», από το Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» άνοιξε ξανά για το κοινό. Η έκθεση αποτελεί έναν οργανικό διάλογο μεταξύ των πρωτότυπων εκθεμάτων από τις συλλογές του Μουσείου Λάρισας με έργα σύγχρονων Ελλήνων εικαστικών.
Πέμπτη 9/7, 16:30 – 20:00
Γενική είσοδος 4€
Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Πειραιώς 254, Ταύρος

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b