MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ENTER: Η Isabella Rossellini, η Έφη Μπίρμπα και άλλοι φτιάχνουν 7 νέα έργα σε 120 ώρες

Με νέα έργα από τους Isabella Rossellini – Paul Magid, Έφη Μπίρμπα, Liesbeth Gritter (Kassys), Emily Mast – Yehuda Duenyas και άλλους, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της ψηφιακής συλλογής τέχνης του Ιδρύματος Ωνάση, «ENTER».

ENTER
Isabella Rossellini & Paul Magid, «Darwin, What? What?»
Monopoli Team

Ramsess, «Quilted Masks» («Υφασμάτινες μάσκες»)

Video | Διάρκεια: 5΄25΄΄

Λίγα λόγια για το έργο

«Κάνω ό,τι κάνω ως καλλιτέχνης για να φέρω ομορφιά στον κόσμο. Αυτές οι μάσκες είναι η συνεισφορά μου και η αναγνώριση της θέσης μου ως ενός χρήσιμου και παραγωγικού μέλους της ανθρώπινης κοινωνίας μας».

Ramsess

Ο Ramsess [Ραμσής] είναι ένας αυτοδίδακτος καλλιτέχνης και παιδαγωγός που εργάζεται με διάφορα μέσα, μεταξύ άλλων υφάσματα, ζωγραφική, μωσαϊκά, εικονογραφήσεις και βιτρό. Από το 1976 έως το 1994 έκανε πολιτικά καρτούν και εικονογραφήσεις για τους Los Angeles Times. Γεννημένος στο Λος Άντζελες, μένει εδώ και πολλά χρόνια στη γειτονιά του Leimert Park και αποτελεί μια από τις πιο δημιουργικές φωνές της. Εραστής της μπλουζ και τζαζ μουσικής σε όλη τη ζωή του, έχει μεταφέρει αυτή την αγάπη στην τέχνη του, τιμώντας τους μουσικούς και τη μουσική που αυτοί δημιουργούν. Ο Ramsess είναι μέλος του Afro-American Quilters of Los Angeles, που αποτελεί εταίρο της Alliance for California Traditional Arts.

Συντελεστές

Σύλληψη & Δημιουργία: Ramsess

*Ανάθεση (ENTER): Ίδρυμα Ωνάση

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b