MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΟΥΡΙΣΜΌΣ

The Times: 5 “μυστικά” ελληνικά νησιά για διακοπές χωρίς τον φόβο του συνωστισμού

Η βρετανική εφημερίδα The Times προτείνει 25 από τα πιο όμορφα νησιά της Ευρώπης, με λίγο κόσμο, για διακοπές χωρίς συνωστισμό.

Monopoli Team

Σε ένα άρθρο με τίτλο: “Σχεδιάστε τώρα, πηγαίνετε αργότερα: 25 ‘μυστικά’  νησιά στην Ευρώπη. Από το Αιγαίο στην Αδριατική”, η βρετανική εφημερίδα The Times έγραψε για 25 από τα πιο όμορφα νησιά της Γηραιάς Ηπείρου, που όμως δεν έχουν πολύ κόσμο -για διακοπές χωρίς συνωστισμό.

Από τα 25 νησιά φυσικά τα 5 είναι ελληνικά, ενώ το νησί της Άνδρου ήταν στην κορυφή της λίστας.

Συγκεκριμένα για την Άνδρο, η The Times έγραψε: “Τα αρχαία μονοπάτια -που αναστηλώθηκαν πρόσφατα από την εθελοντική ομάδα Andros Routes- και η εύκολη πρόσβαση από την Αθήνα κάνουν αυτό το νησί ιδανικό για τους λάτρεις της πεζοπορίας, καθώς μετά από 7 ημέρες ξενάγησης θα βρεθείτε στο γειτονικό νησί της Τήνου. Με συνοδεία ξεναγού, μπορείτε να περπατήσετε 3 με 5 ώρες την ημέρα, να επισκεφτείτε Βυζαντινά οχυρά σε ψηλούς λόφους, να συναντήσετε ντόπιους σε όμορφα, γραφικά χωριά και να περιπλανηθείτε σε ανθισμένες κοιλάδες μέσα από πέτρινες γέφυρες. Στο ταξίδι σας θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε και το οχυρό των Βενετών και το Αρχαιολογικό Μουσείο.”

Τα υπόλοιπα νησιά που βρίσκονται στη λίστα είναι η Φολέγανδρος, η Κίμωλος, η Σύμη και τα Κύθηρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFocus: Τα 5 ελληνικά νησιά που προτείνει στους Γερμανούς τουρίστες για το καλοκαίρι12.09.2018

Υπενθυμίζουμε ότι παρόμοια λίστα είχε δημοσιεύσει και το Focus, που είχε γράψει για τα  πέντε νησιά-«κρυφούς παραδείσους» της Ελλάδας, περιλαμβάνοντας την Αμοργό, την Αστυπάλαια, τη Σίφνο, την Κεφαλονιά και την Ικαρία.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b