MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

Λάδι καρύδας: Ποια είναι τα οφέλη του στον οργανισμό μας;

Με ποιους τρόπους το λάδι καρύδας μπορεί να μας ομορφύνει και να μας κάνει να αισθανόμαστε πιο φρέσκοι και λαμπεροί;

Monopoli Team

Λάδι καρύδας: για ενυδάτωση και προστασία της επιδερμίδας

Γνωρίζουμε όλοι πως το λάδι καρύδας προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στο δέρμα μας. Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει πως μπορεί να βελτιώσει διάφορα είδη δερματίτιδας, προσφέρει ανακούφιση σε ξηρά δέρματα που “τραβάνε” και μπορεί να συμβάλλει στην επούλωση των επιφανειακών πληγών.

Λάδι καρύδας: φυσικό ντεμακιγιάζ

Επιπλέον, το λάδι καρύδας κάνει φανταστική δουλειά και ως ένας φυσικός τρόπος ντεμακιγιάζ. Με λίγη ποσότητα λαδιού απευθείας στο πρόσωπο και απαλό μασάζ θα δούμε και το πιο αδιάβροχο μακιγιάζ μας να “λιώνει”. Φυσικά, δεν ξεχνάμε την ισχυρή δράση του λαδιού σε περιοχές με πρόβλημα κυτταρίτιδας. Με λίγη ποσότητα στο χέρι μας και συστηματικό έντονο μασάζ με κυκλικές κινήσεις στην πάσχουσα περιοχή, θα δούμε θαύματα!

Λάδι καρύδας: για πιο υγιή μαλλιά

Αν έχετε πιτυρίδα, που σας ταλαιπωρεί ή πολύ ξηρά και άτονα μαλλιά, το λάδι καρύδας είναι ο καλύτερος σύμμαχος για να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να αποκτήσουν ξανά την χαμένη τους λάμψη. Τα λιπαρά οξέα, που περιέχει το λάδι, θρέφουν σε βάθος τα μαλλιά και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν μάσκα μαλλιών, λίγη ώρα πριν το μπάνιο μας.

Περνάμε λίγη ποσότητα από το λάδι στις ξηρές και αφυδατωμένες άκρες των μαλλιών μας, το αφήνουμε λίγη ώρα να δράσει και… ξεπλένουμε! Αν πάλι έχουμε πρόβλημα πιτυρίδας, τότε τοποθετούμε λάδι καρύδας στις ρίζες των μαλλιών μας και κάνουμε απαλό μασάζ, για να εισχωρήσει στο δέρμα και να μας ανακουφίσει.

Λάδι καρύδας: για λαμπερό χαμόγελο

Μία ακόμα χρήση του λαδιού καρύδας που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε είναι ότι με το να βάλουμε λίγο λάδι καρύδας στα δόντια μας και το τρίψουμε, κάνοντας μετά γαργάρες με νερό, είναι ένας πολύ καλός και φυσικός τρόπος να αφαιρέσουμε τυχόν κατάλοιπα τροφών και μικροοργανισμούς, αλλά και να αποκτήσουμε πιο δροσερή και φρέσκια αναπνοή.

Προσοχή, δεν το κάνουμε αυτό συνέχεια, ούτε αντικαθιστούμε με αυτόν τον τρόπο την οδοντόβουρτσα – οδοντόκρεμα ή το οδοντικό νήμα, αλλά σίγουρα βοηθάει αν το κάνουμε τρεις φορές την εβδομάδα, ενδιάμεσα από τα γεύματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιαχείριση χρόνου: Μία άσκηση για να πετύχετε τους στόχους σας12.09.2018

Λάδι καρύδας: για φρέσκια μυρωδιά και στο σπίτι μας

Αναμειγνύοντας λάδι καρύδας, μαγειρική σόδα και αρωματικά έλαια της επιλογής μας, έχουμε έτοιμο το δικό μας σπιτικό αρωματικού χώρου για ένα σπίτι πάντα καθαρό και φρέσκο!

Περισσότερα από Υγεία - Ομορφιά
VIMA_WEB3b