MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΘΈΑΤΡΟ

Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Χάρβαρντ: Διαβάζοντας αρχαία ελληνική Τραγωδία online

Σε συνεργασία με το Out of Chaos Theatre, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών και το Kosmos Society του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ παρουσιάζουν τη σειρά “Reading Greek Tragedy Online” (Διαβάζοντας Ελληνική Τραγωδία Online).

Monopoli Team

Σε συνεργασία με το Out of Chaos Theatre, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών και το Kosmos Society του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ παρουσιάζουν τη σειρά “Reading Greek Tragedy Online” (Διαβάζοντας Ελληνική Τραγωδία Online).

Πρόκειται για μία εβδομαδιαία σειρά που φέρνει κοντά ηθοποιούς και ερευνητές από όλο τον κόσμο, ώστε να απαγγείλουν και να συζητήσουν σκηνές από έργα αρχαίας ελληνικής τραγωδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο Φεστιβάλ Φιλίππων παρουσιάζει το 4ο εργαστήριο αρχαίου δράματος12.09.2018

Απόψε, Τετάρτη 27 Μαϊου, στις 10 το βράδυ (ώρα Ελλάδος), οι Tim Delap, Anne Mason, Paul O’Mahony, Evvy Miller, Richard Neale, Brian Nelson και ο Αργύρης Ξάφης θα διαβάσουν τον Αίαντα του Σοφοκλή στα αγγλικά, σε μετάφραση Ian Johnston.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Joel Christensen, αναπληρωτή καθηγητή και πρόεδρο του Τμήματος Κλασσικών Σπουδών του Brandeis University. Θα συμμετέχει και ο Bruce King (Gallatin School of Individualized Study-New York University).

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε livestream στο chs.harvard.edu ή στο YouTube.

Ακολουθούν η Ανδρομάχη του Ευριπίδη με την Κατερίνα Λαδιανού στις 3 Ιουνίου, ο Οιδίπους Τύραννος του Σοφοκλή με την Ευθυμία Καρακαντζά στις 10 Ιουνίου και ο Ίων του Ευρυπίδη με τον Michael Scott στις 17 Ιουνίου.

Μπορείτε να δείτε όλα τα προηγούμενα επεισόδια εδώ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ανακαινισμένο και εύκολα προσβάσιμο ξεκινά τη νέα σεζόν το Θέατρο Άλφα Ληναίος Φωτίου
Θεατρικά Νέα
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Θεατρικά Νέα
Οι "Σπυριδούλες" της Νεφέλης Μαϊστράλη επιστρέφουν στη σκηνή
The Art of Life
18 Έλληνες σχεδιαστές στήνουν ένα διαφορετικό fashion show στο Φεστιβάλ Αθηνών
Θεατρικά Νέα
Με ελληνική συμμετοχή και φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου της Φιλιππούπολης
Θεατρικά Νέα
Τεχνοχώρος Εργοτάξιον: Όσα θα δούμε τη νέα σεζόν 2025-2026
Θεατρικά Νέα
Σκυλίσια ζωή της Μάρτα Μπουτσάκα στο Θέατρο Eliart
Θεατρικά Νέα
Θέατρο του Νέου Κόσμου: 14 παραστάσεις σε 3 θέατρα και 5 σκηνές – Με Early Bird προσφορά
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Πορεία: Προσφορά προπώλησης – Όλες οι παραστάσεις με €12
Θεατρικά Νέα
«Στο κέντρο του κόσμου»: H Κάμιρος παρουσιάζει το πρόγραμμα για το 2025-2026
Θεατρικά Νέα
Η Martha Graham Dance Company στην Αθήνα για τα 100ά της γενέθλια – Η προπώληση ξεκίνησε
Θεατρικά Νέα
Φιλοκτήτης: Οι τέσσερις τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα