MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΥΓΕΙΑ

Πόσο βάρος πήραμε την περίοδο του εγκλεισμού;

Ποιος κατάφερε, άραγε, να διατηρήσει τις διατροφικές του συνήθειες και να μην πέσει με τα μούτρα στο junk food κατά τη διάρκεια της καραντίνας;

Monopoli Team

Πόσοι βγήκαν από τα σπίτια τους έχοντας τα ίδια κιλά με αυτά που είχαν όταν ξεκίνησε το lovkdown; Εάν κρίνουμε από εμάς και τους γνωστούς μας, πρέπει να είναι ελάχιστοι (εάν υπάρχουν) εκείνοι που δεν πήραν κιλά τους τελευταίους δύο μήνες.

Αυτό αποδεικνύουν και δύο σχετικές δημοσκοπήσεις που έκανε η ιατρική ιστοσελίδα WebMD.com. H πρώτη, που έγινε με τη συμμετοχή 1012 αναγνωστών του site από τις ΗΠΑ έδειξε ότι το 47% των γυναικών και το 22% των αντρών δήλωσαν ότι πήραν βάρος.

Η δεύτερη που έγινε με 900 αναγνώστες από όλο τον κόσμο έδειξε επίσης αύξηση του βάρους, με τη διαφορά ότι αφορούσε περισσότερους άντρες. Συγκεκριμένα, το 55% των αντρών δήλωσε ότι πήρε κιλά, όπως και το 34% των γυναικών.

Καθώς αναγκαστήκαμε να παραμείνουμε για πολλές μέρες μέσα στο σπίτι, αλλά και με τα πάρκα, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τα γυμναστήρια κ.λπ. να είναι κλειστά, ήταν μάλλον αναμενόμενο να δούμε το δείκτη της ζυγαριάς να κινείται προς τα δεξιά.

Όμως πόσα κιλά πήραμε τελικά;

Διαβάστε περισσότερα στο mamamia.gr

Περισσότερα από Διατροφή
VIMA_WEB3b