MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙ

Μένουμε Ελλάδα: 20 ξενοδοχεία με προσφορές για τον Δεκαπενταύγουστο

Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε πότε και ποια ξενοδοχεία θα ανοίξουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά αν έχετε όρεξη να σκεφθείτε καλοκαιρινές διακοπές, τώρα μπορείτε να βρείτε διαθεσιμότητα σε περιζήτητα ξενοδοχεία!

Monopoli Team

Acrotel Athena Pallas, Ελιά

Η χερσόνησος της Σιθωνίας φημίζεται επίσης για τις όμορφες ακτές και τις γραφικές περιοχές της. Στην τοποθεσία ακτή Ελιά, μόλις 9 χλμ. από τη Νικήτη και 11 χλμ. από το Νέο Μαρμαρά, βρίσκεται το Acrotel Athena Pallas. Το πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο διαθέτει προνομική θέση δίπλα στην παραλία και δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πολυάριθμες επιλογές διαμονής που εξασφαλίζουν την άνεσή τους.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Kassandra Palace Hotel & Spa, Κρυοπηγή

Λίγο πιο νότια, στην Κρυοπηγή της Χαλκιδικής, βρίσκεται το παραλιακό ξενοδοχείο Kassandra Palace που καλύπτει έκταση 70.000 τ.μ. Οι γαλήνιοι κήποι του ξενοδοχείου και η ήρεμη ατμόσφαιρα δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για οικογενειακές διακοπές αλλά και ρομαντικές αποδράσεις. Είναι ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με κομψό περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα διαμονής σε δωμάτια και σουίτες.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Δείτε όλα τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα εδώ.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b