MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙ

Μένουμε Ελλάδα: 20 ξενοδοχεία με προσφορές για τον Δεκαπενταύγουστο

Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε πότε και ποια ξενοδοχεία θα ανοίξουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά αν έχετε όρεξη να σκεφθείτε καλοκαιρινές διακοπές, τώρα μπορείτε να βρείτε διαθεσιμότητα σε περιζήτητα ξενοδοχεία!

Monopoli Team

Alas Resort & Spa, Ελιά

Στην καρδιά της Λακωνίας, στο παραδοσιακό χωρίο Ελιά Μονεμβασιάς, βρίσκεται το ξενοδοχείο Alas Resort & Spa. Το πεντάστερο ξενοδοχείο με την προνομιακή του θέση δίπλα στη θάλασσα, διαθέτει ποικιλία από δωμάτια και σουίτες με κομψό σχεδιασμό που εξασφαλίζουν την άνετη διαμονή σας.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Aktaion Resort, Γύθειο

Δίπλα από το Γύθειο, μπροστά από την αμμώδη παραλία Σελινίτσα, βρίσκεται το Aktaion Resort. Το ξενοδοχείο συνδυάζει τη θέα της θάλασσας στην πρόσοψή του και μια έκταση 10 στρεμμάτων από καρποφόρα δέντρα στην πίσω πλευρά του. Η μοναδική εμπειρία της διαμονής ολοκληρώνεται από την άνετη φιλοξενία και την πληθώρα υπηρεσιών που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Olympia Golden Beach Resort & Spa, Κυλλήνη

Στο δυτικό μέρος της Πελοποννήσου, στο νομό Ηλείας, βρίσκεται το πεντάστερο ξενοδοχείο Olympia Golden Beach Resort & Spa. Διαθέτει ποικιλία σε τύπους δωματίων, καθώς και σουίτες που προσφέρουν πολυτελή διαμονή, σε απόσταση 400 μέτρων από τη Χρυσή Παραλία της Κυλλήνης. Το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές και ρομαντικές αποδράσεις.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel, Καλλιθέα Χαλκιδικής

Τελευταία περιοχή στη λίστα η αγαπημένη Χαλκιδική, που και φέτος θα είναι πρώτη στις επιλογές των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλων περιοχών της Βόρειας Ελλάδας και των Βαλκανίων. Στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, στην Καλλιθέα, το πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο Aegean Melathron Thalasso Spa προσφέρει άριστη φιλοξενία σε ενα περιβάλλον απίστευτης φυσικής ομορφιάς. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 255 δωμάτια διάφορων τύπων με απεριόριστη θέα στη θάλασσα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Grecotel Margo Bay and Club Turquoise, Χανιώτη

Παραμένουμε στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής και προχωράμε λίγο πιο νότια, στο παραθαλάσσιο θέρετρο Χανιώτη με την μεγάλη αμμώδη παραλία. Δίπλα στην παραλία βρίσκεται το τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο Grecotel Margo Bay and Club Turquoise. Διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και ανακαινισμένα δωμάτια που θα προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία διαμονής για οικογενειακές αποδράσεις και όχι μόνο.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b