MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙ

Μένουμε Ελλάδα: 20 ξενοδοχεία με προσφορές για τον Δεκαπενταύγουστο

Μπορεί ακόμα να μην ξέρουμε πότε και ποια ξενοδοχεία θα ανοίξουν φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά αν έχετε όρεξη να σκεφθείτε καλοκαιρινές διακοπές, τώρα μπορείτε να βρείτε διαθεσιμότητα σε περιζήτητα ξενοδοχεία!

Monopoli Team

Sesa Boutique Hotel & Restaurant – Small Luxury Hotels of The World, Κανάλι

Παραμένουμε στις ακτές του Ιονίου και πηγαίνουμε νοτιότερα, κοντά στην Πρέβεζα. Στο Κανάλι, ακριβώς μπροστά από την παραλία βρίσκεται το Sesa Boutique Hotel, το ιδανικό μέρος για τις οικογενειακές διακοπές σας και τις ρομαντικές αποδράσεις σας. Το ξενοδοχείο προσφέρει άνεση και ανάλαφρη πολυτέλεια δίπλα στην παραλία μήκους 14 χλμ.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Apollo Resort Art Hotel, Κυπαρισσία

Περνάμε στην Πελοπόννησο, που το καλοκαίρι του 2020 αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στις προτιμήσεις των Αθηναίων και όχι μόνο. Στο νότιο και δυτικό μέρος της Πελοποννήσου, στην Κυπαρισσία, βρίσκεται το τετράστερο ξενοδοχείο Apollo Resort Art. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου μέσα σε έναν ελαιώνα, πολύ κοντά στην παραλία Τρύπες, το καθιστά ιδανικό προορισμό για τις χαλαρωτικές διακοπές σας.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Limeni Village, Λιμένι

Στη νότια πλευρά της Πελοποννήσου, η Ανατολική Μάνη με τα μαγευτικά της τοπία σας προσκαλεί να εξερευνήσετε τις ομορφιές της περιοχής. Το ξενοδοχείο Limeni Village που είναι χτισμένο με τις αρχές της παραδοσιακής μανιάτικης αρχιτεκτονικής, διαθέτει 16 πυργόσπιτα διαμορφωμένα σε δωμάτια και σουίτες. Οι μοντέρνες ανέσεις του ξενοδοχείου σε συνδυασμό με την θέα στη θάλασσα, θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Sikyon Coast Hotel And Resort, Ξυλόκαστρο

Δίπλα στο πευκόδασος του Ξυλοκάστρου, μπροστά σε μια όμορφη παραλία του Κορινθιακού κόλπου και μόλις 120 χλμ. από την Αθήνα, βρίσκεται το τετράστερο ξενοδοχείο Sikyon Coast. Το κομψό και πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρει θέα στη θάλασσα, διαμονή σε 42 άνετα δωμάτια με λιτή διακόσμηση και τις ευωδιές της μαύρης πεύκης που συναντάται στο γειτονικό δάσος του Πευκιά.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Airotel Achaia Beach, Πάτρα

Λίγο έξω από την Πάτρα, μόλις 4 χλμ. από το κέντρο της πόλης, βρίσκεται το Airotel Achaia Beach, μπροστά από την παραλία του Καστελόκαμπου. Το ξενοδοχείο προσφέρει φιλοξενία τεσσάρων αστέρων σε μια μοναδική τοποθεσία που εξασφαλίζει θέα στη θάλασσα και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Δείτε διαθεσιμότητα και τιμές.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b